Fantasmele erotice ale femeilor

Violul reprezinta pentru fantasma ero­ti­ca a unei femei ceea ce inseamna primul ei Martini din viata reala: o scapa de res­ponsabilitate si vinovatie
  • Publicat:
Fantasmele erotice ale femeilor
Fantasmele erotice ale femeilor

Plina de scene vizuale extrem de intense, cu un limbaj deschis, ce sfideaza orice limita, „Fantasmele erotice ale femeilor” anuleaza rigori si tabuuri. Astazi, milioane de femei se regasesc ideologic in bestseller-ul semnat de Nancy Friday.

Camera nr. 1: Anonimatul
Este cel mai bun prieten al fantasmei erotice. Cu el, femeia este doamna X, libera sa faca orice din punct de vedere sexual; fara nici o relatie dincolo de cea pur fizica a momentului, i se ingaduie sa aiba o aventura de o noapte, sa se joace de-a femeia usoara, toate inhibitiile aflandu-se la mii de kilometri distanta.

Camera nr. 2: Audienta
Oricine a facut sex in lumina calda a soa­­relui pe o plaja pustie sau la cativa metri departare de altii trebuie sa admita sur­plu­sul de excitare pe care il aduce imi­nenta unui public, martor al unei partide deja reusite…, in caz contrar, este o min­ci­noasa.

Camera nr. 3: Viol
Violul reprezinta pentru fantasma ero­ti­ca a unei femei ceea ce inseamna primul ei Martini din viata reala: o scapa de res­ponsabilitate si vinovatie. Durerea pe care o sufera, ranile si umilinta sunt pretul necesar pe care il plateste pentru a obtine placerea lipsita de vina, pe care nu o poate primi sau gasi in realitate.

Camera nr. 4: Durerea si masochismul
Femeile apar mereu legate in fantasmele erotice. Orice durere reprezinta doar pretul platit pentru implinirea dorintelor, un mijloc pentru atingerea scopului.

Camera nr. 5: Dominarea
Fie ca bruta, fie ca victima, in fantasma cel putin, femeile se gasesc pe punctul de a razbuna secole de supunere. In final, daca va atrage sado-masochismul, chiar nu mai conteaza daca tineti biciul in mana sau sunteti lovite cu nuiaua.

Camera nr. 6: Sexualitatea terorii
O zona din fantasma erotica este ocupata de teama. Nu doar teama obisnuita, ci genul de teroare desavarsita care poate fi ciudat de sexuala cand duce la pierderea controlului. Nu trebuie sa fi fost „speriate de moarte” ca sa stiti ce inseamna.

Foto: SHUTTERSTOCK

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Alcoolul: marele inamic al sexualitatii
Alcoolul: marele inamic al sexualitatii
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”