Dragă Moş Crăciun, anul ăsta să ne aduci sex nebun!

Considerata „favorita amantilor” in erotica indiana, uniunea lotusului poate aduce senzatii dintre cele mai intense partenerilor. Sa o luam asadar in considerare in aceasta perioada a anului
  • Publicat:
Dragă Moş Crăciun, anul ăsta să ne aduci sex nebun!
Draga Mos Craciun, anul asta sa ne aduci sex nebun!

Adu magia sarbatorilor si in dormitor! Indrazneste lucruri noi, cere cu voce tare fanteziile la care ai visat de-a lungul anului, rasfata-te si ofera la randul tau desfatare. Nu te lasa prinsa de lista cadourilor materiale!

Sarbatorile de iarna nu sunt o perioada tocmai sexy. In mod traditional, incarcate cu cozonaci, sarmale, familii galagioase, alergatura dupa liste interminabile de cadouri care trebuie bifate. Un sondaj realizat in Belgia pe tema „ce surpriza ii pregatiti partenerului de Craciun?” a aratat ca majoritatea femeilor se gandeau la o masa cat mai imbelsugata, pe locul doi au iesit fel de fel de cadouri si abia pe trei o seara romantica.

Anul asta gandeste-te mai putin la meniu si nu mai alerga pana in Ajun dupa puloverul ala pe gat in carouri pentru el, ofera mai multa atentie relatiei voastre intime care ar trebui sa fie cu totul speciala (macar) in aceasta perioada. Prinde curaj, ca tot sunt sarbatorile si schimba ceva in viata voastra sexuala: daca nu merge tocmai pe roze, sa devina extraordinara, iar daca e deja, sigur e loc de mai bine…

Sexy little Christmas

Mai putin timp la masa imbelsugata si in vizite, si mai mult timp numai pentru voi, cadou de la Mosu’. Incercati pozitii noi (revenim mai jos cu sugestii)… Intra cu inima-n dinti intr-un sex-shop si cumpara macar ceva amuzant (zahar afrodisiac, crema care creste libidoul, picaturi spaniole, lichior afrodisiac etc.) care ar putea sa sparga rutina, cumpara-ti o lenjerie intima noua si ceva mai indrazneata.

E o ocazie numai buna sa va bucurati de intimitate, pe langa cadourile de sub brad faceti-va cadou cate un orgasm de neuitat. Tocmai de aceea trebuie sa incercati cateva pozitii in premiera:

Moara in vant – una dintre nenumaratele variatiuni pe tema „misionarului”, dar care asigura senzatii unice: tu stai sprijinita pe coate si mimezi cu picioarele pe langa trupul lui miscarea de rotire a morii, in acest fel se tot schimba punctele de contact dintre penis si vagin.

Uniunea lotusului – considerata „favorita amantilor” in erotica indiana: el sta in pozitia sezut cu picioarele incrucisate, tu i te asezi in poala si iti prinzi picioarele in jurul taliei sale.

Calutul rasturnat – o pozitie care permite o multitudine de jocuri erotice. El sta pe spate cu genunchii indoiti, tu il incaleci, dar stai cu spatele la fata lui, privind spre genunchi. Aveti mainile libere sa va mangaiati in voie, iar tu controlezi penetrarea care poate fi foarte profunda din acest unghi.

Picioarele in jurul gatului – o pozitie care permite o apropiere intima: el are picioarele intinse, trunchiul ridicat si sprijinit in podul palmelor, tu te intinzi deasupra lui, iti prinzi picioarele in jurul gatului si de asemenea te sprijini in palme. Tot tu esti la putere si dictezi ritmul.

Tumba – e drept ca e o pozitie care iti cere un abdomen lucrat si sa nu fi tras chiulul de la orele de aerobic: tu te intinzi si iti ridici picioarele intinse pe spate pana cand ating solul (sau salteaua patului), el ingenuncheaza si te penetreaza in voie. Senzatiile sunt garantate.

Balansoarul – el intinde picioarele, trunchiul ridicat si se sprijina in podul palmelor, tu te intorci cu spatele la el si ingenunchezi. Orice pozitie alegeti, iubiti-va pe indelete!

Sezonul cadourilor, bucuriei si… bolilor venerice

Aveti grija insa cu nebuniile la sfarsit de an, mai ales cu un partener nou! Un studiu realizat in Marea Britanie de „Journal of the Royal Society of Medicine” desemneaza Craciunul, sezonul sexului neprotejat. Cercetarea citeaza drept dovada rata ridicata a avorturilor si a bolilor venerice, la inceputul noului an.

De asemenea, ia in calcul si numarul mare de nasteri – in special in cazul cuplurilor care nu sunt casatorite – la exact noua luni de la Craciun. E acelasi lucru care se observa in cazul vacantei de vara, insa atunci nu atat de pronuntat.

Rezultatul i-a pus serios pe ganduri pe oficialii britanici, care pregatesc de zor campanii de constientizare, dedicate in special tinerilor, brosuri si spoturi TV care sa le vorbeasca toata luna decembrie despre riscurile la care se expun daca uita de protectie si se lasa luati de val.

Si nu sunt singurii care ar trebui sa ia astfel de masuri, pentru ca si alte tari – Franta, Italia, Suedia, Belgia – au realizat studii asemanatoare cu rezultate identice. Explicatia e simpla, spun psihologii: excesele de Sarbatori te fac sa uiti de masuri de precautie si griji care nu prea „rimeaza” cu spiritul Craciunului.

In plus, cine a mai vazut Sarbatori fara bautura, iar un alt studiu a indicat ca unul din sapte tineri admite ca a facut sex neprotejat dupa ce a consumat alcool. Iar cel putin trei sferturi dintre tineri spun ca beau serios de Craciun. Petrecere, petrecere, dar deschide bine ochii daca nu vrei sa te trezesti cu vreo maladie sau cu o sarcina nedorita.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”