De ce sunt barbatii atrasi de virgine?

Ce ii motiveaza pe vanatorii de virgine sa caute constant fete fara experienta sexuala? Exista si posibilitatea ca barbatii in cauza sa aiba probleme cu ejacularea precoce.
  • Publicat:
De ce sunt barbatii atrasi de virgine?
De ce sunt barbatii atrasi de virgine?

Unii barbati cauta constant fete care nu au avut niciodata relatii sexuale. Te-ai intrebat vreodata ce ii motiveaza? Noi ne-am interesat si am aflat cateva raspunsuri pentru tine. Iata-le mai jos!

Copii pentru totdeauna

Vanatorii de virgine, desi ar trebui sa dea dovada de mai multa seriozitate si sa aiba o partenera stabila, ar putea la fel de bine sa fie numiti si “copii vesnici”. Sau, mai degraba spus, fiinte imature ce isi alimenteaza constant ego-ul atragand tinere in pat numai din nevoia de confirmare si pentru sporirea increderii in sine.

Acesti barbati nu sunt siguri pe ei si spera ca fetele neexperimentate nu vor observa deficientele lor in ceea ce priveste performanta sexuala, spun psihologii. Si noi suntem de acord cu ei, pentru ca acestor barbati, cel mai probabil le este frica de femeile adevarate, experimentate.

Potrivit presupunerii facute anterior, exista si posibilitatea ca barbatii in cauza sa aiba probleme cu ejacularea prematura. Astfel, ei pot explica unei virgine ca asa trebuie sa se intample lucrurile, bazandu-se pe ideea ca aceasta oricum nu are nici o idee ca barbatul cu siguranta ar trebui sa reziste mai mult de un minut.

Sadici

O fata virgina cel mai probabil sangereaza atunci cand are primul raport sexual si, in plus, simte durere si o senzatie de arsura in timpul penetrarii, deoarece penisul ii perforeaza himenul. Iar asta e exact ceea ce ii stimuleaza pe sadici.

Durerea intensa si sangerarea femeii cu care intretin relatii sexuale le dubleaza placerea acestor barbati. Ba mai mult, se simt provocati si atunci se comporta si mai dur si aleg pozitia cea mai putin potrivita pentru un prim raport sexual cu o fata neexperimentata.

Cu cat ea sufera mai mult, cu atat lui ii place mai mult si devine mai salbatic, iar la sfarsit ii spune acesteia ca lucrurile asa trebuie sa fie. Si nu, nu poate evita acest lucru.

Mania deflorarii

Dorinta de a face sex cu o virgina cu siguranta nu este un lucru nou. El este un fenomen cunoscut inca din secolul al 19-lea. In Anglia, bordeluri speciale au fost deschise ce ofereau numai virgine pentru un pret foarte mare.

Potrivit arhivelor, virginele aveau o cota destul de ridicata, iar barbatii intotdeauna se intorceau pentru mai mult.

Cu cat mai tanara era fata, cu atat mai incantati erau doritorii pentru ca astfel erau convinsi ca fata este intr-adevar virgina si nu sunt pacaliti de un truc murdar.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Aventurierii sunt cei mai buni amanti!
Aventurierii sunt cei mai buni amanti!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân