De ce facem mai mult sex pe timp de vara?

Pe timp de vara sexul este la cote maxime, doar asa se explica de ce in luna mai maternitatile din toata lumea sunt mai neincapatoare ca niciodata.
  • Publicat:
De ce facem mai mult sex pe timp de vara?
De ce facem mai mult sex pe timp de vara?

Mare, munte, concediu, apa, soare si mult sex! Da, pe timp de vara sexul este la cote maxime. Si tu esti in ton cu vremea, adica… hot!

50% dintre femei au o viata sexuala mult mai activa pe timpul verii!

Ca drept dovada, in luna mai maternitatile din toata lumea sunt mai neincapatoare ca niciodata. Fapt ce ne duce cu gandul la luna august, in care se procreeaza la maxim!

Sexologii explica: libertatea din timpul verii, concediul, relaxarea, sunt ingredientele care fac posibila o renastere a vietii sexuale. In schimb, libidoul este ceva mai pretentios, cerand mai mult timp si mai multa energie.

Mai mult soare = mai multa dorinta si mai multa placere

Cu cat suntem mai expusi la lumina, cu atat moralul nostru creste, iar corpul produce molecule care ne incita la placere. Referitor la acest aspect, neurobiologia a confirmat ca un moral crescut favorizeaza dorinta, placerea, pe cand unul scazut conduce direct la abstinenta.

Vara vine cu alte beneficii care ne incita la sex! Soarele favorizeaza o stare de spirit libertina caracterizata prin mult optimism si gandire pozitiva, prin cresterea considerabila a productiei de dopamina si serotonina.

Acestia sunt doi neurotransmitatori ce joaca un rol deosebit de important in reglarea starii noastre si, implicit, a dorintei de a face sex.

Mai mult spatiu pentru fanteziile erotice

Visai sa faci sex in mijlocul naturii? Pe timp de vara acest lucru este posibil. Iata de ce multa lume nu se poate abtine. Explorarea este la loc de cinste.

Tensiunile sunt eliberate

Pe timp de vara, emisfera stanga a creierului nostru, cea responsabila cu ratiunea, este… in concediu! Ramane in post cea dreapta, responsabila de toate nebuniile din timpul verii. Nu e de mirare asadar ca ne lasam condusi de val, de intuitie si de dorinte.

Ce iese? Uh, un adevarat foc de artificii pe plan erotic!

Tu mai tii cont de ratiune pe timpul verii?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Fantasmele erotice ale femeilor
Fantasmele erotice ale femeilor
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”