Cele mai fierbinti fantezii sexuale ale unei femei

Daca tu crezi ca femeia nu se gandeste la asa ceva, te inseli. Uneori este poate chiar mai obraznica in fanteziile sale sexuale decat tine.
  • Publicat:
Cele mai fierbinti fantezii sexuale ale unei femei
no title

Daca tu crezi ca femeia nu se gandeste la asa ceva, te inseli. Uneori este poate chiar mai obraznica in fanteziile sale sexuale decat tine. Nu au limite, rezerve si folosesc tot ce este traditional sau nu. Ai fi surprins sa afli cate femei isi indeplinesc fanteziile. Multe femei isi dau banii pe obiecte care le ajuta sa isi realizeze fanteziile sexuale.

Care sunt fanteziile lor sexuale?

10. Sa te domine – Femeia adora un barbat puternic care sa ii arate dragostea pana dimineata in zori. Le place sa te forteze sa le oferi placerea… oral. Ea este in centrul atentiei, in timp ce tu iti folosesti limba, mainile, penisul. Are controlul asupra ta cand esti devotat in totalitate in acest proces.

9. Sa o domini – Femeile independente prefera barbatii cu picioarele pe pamant care nu au teama sa isi manifeste testosteronul. Acest tip de femeie isi doreste sa o intinzi pe pat, sa ii desfaci picioarele si sa o penetrezi salbatic. Isi doreste sa iti simta mainile puternice pe par, sani, coapse, fese. Fantezia ei este legata de faptul ca isi doreste sa simta ca iti apartine in totalitate.

8. Profesoara sau eleva neascultatoare – Femeile agreaza ideea de a purta un costum de scolarita pentru a defila asa in fata ta. Un rol manusa in care ea este neascultatoare, iar tu o certi si o lovesti usor cu cravasa. O palma peste fund este excitanta, pentru ca nu va fi data cu putere ci cat sa incite la obraznicie sexuala.

7. Sex cu un necunoscut – Majoritatea femeilor nu au si curajul sa o faca. Sanatatea este pe primul plan fata de placere. O noapte de sex salbatic cu un necunoscut iti poate aduce si implinire dar si dezamagire (cine stie peste ce planta in pat dai). Insa, imaginea necunoscutului ca se apropie de tine si urmeaza sa te sfasaie… te ajuta sa te dezlantui la maxim alaturi de acesta.

6. Voi doi si o a treia – Nu este imposibil de realizat. Daca si barbatul este de acord (nu cred ca este unul care sa spuna nu in fata unei a treia persoane – femeie) totul merge struna. Ea va fi cea care va beneficia de placere maxima si doua tipuri de sex (al tau si al celelilalte persoane participante). Si tu ca barbat te vei simti rasfatat de ele. Ca femeia sa ajunga sa faca sex cu barbatul dar si cu o alta femeie trebuie sa nu fie geloasa si sa accepte ca barbatul sa fie mangaiat si sa aiba contact sexual si cu cealalta. In general, femeile cand isi vad jumatatea langa o alta le apuca gelozia (oricum este universal valabil).

5. Voi doi si un al treilea – Ce rasfat pe capul ei. Primeste atentie din doua parti, nu are cum sa se plictiseasca. Trebuie sa fie si ea o persoana activa sexual pentru a face fata la doi masculi excitati. Un sex normal, un sex oral si alte combinatii vor contribui la indeplinirea fanteziei ei sexuale.

4. Voyeurismul – Femeii ii place sa priveasca pe altii in timp ce o fac. Nu ai prins-o uitandu-se la un film erotic si masturbandu-se sau sa vina dupa un anumit film la tine excitata si sa iti spuna ca te doreste? Si-ar dori sa iti aduca acasa o femeie tare, sa va lase sa faceti sex, iar ea sa priveasca de undeva din camera actul sexual?

3. Un mic viol – Este una din cele mai populare fantezii ale femeilor (si asta reise dintr-un studiu realizat de psihologi). Pardon, eu nu imi doresc asta decat daca este simulat cu iubitul meu.
Adica toti obsedatii care violeaza stiu de fantezie si vor sa le satisfaca pe femei? Nope.
Fantezia este legata de ce se intampla in spatele usii, intre ea si el, cel ales pentru dormitor. Sau poate fi si la birou, si la facultate si… in parc sau unde hotarasc ei doi (care se cunosc).

2. Exhibitionism – O atrage ideea de a face un filmulet exact ca la TV. Ele vor sa duca fantezia la un nivel mai sus decat cel real. Mai obraznica, mai doritoare, putin mai perversa….

1. Un dans de la doamna! – Nu toate au ritmul si silueta acelora care castiga bani din asta, insa de laudat initiativa. Exerseaza inainte, asta pana sa ajunga la tine, in fata ta sa danseze. Striptease, de ce nu? Dupa atatea miscari lascive si excitante, la sfarsit bonus: un super-orgasm. Alte mici perversiuni le stabiliti voi.

Nu uita ca fantezia ta poate deveni realitate. Nu ai de ce sa te ascunzi si sa te inhibi. Daca tu iti pui in aplicare fanteziile sexuale, poate il starnesti si pe el si cine stie ce boom mare iese la voi in dormitor. Experimentati, experimentati, experimentati!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”