Barbatii si Valentine’s Day

Barbatilor le place aceasta zi la fel de mult cum le place sa le indrepti o arma la tampla si sa-i obligi sa fie romantici cu orice pret. Desi nu uita sa-ti ofere flori si sa te invite la o cina romantica, in doi, iubitul tau nu se simte in largul lui cu
  • Publicat:
Barbatii si Valentine's Day
Barbatii si Valentine's Day

Majoritatea tipilor isi doresc sa evolueze la capitolul romantism. Astfel, el deja incearca sa fie cat poate de romantic pe parcursul anului. Ziua de 14 februarie e ca un examen pentru el, si e normal sa se simta strans cu usa. Asa ca, de ce sa nu-l ajuti si tu putin? In loc sa ai asteptari prea mari de la el, incearca sa privesti ziua aceasta speciala ca pe un prilej de a imbunatati relatia si de a comunica mai bine.

1. Expune-ti asteptarile!
Informatia inseamna putere. Daca ii spui unui tip exact care sunt expectativele tale vizavi de el, ai mai multe sanse sa primesti ceea ce iti doresti. In plus, il vei scuti si pe el de a incerca sa ghiceasca, mai ales ca sansele sa nimereasca sunt destul de reduse. Secretul acestei metode este de a-i permite si lui sa-si descopere creativitatea. Dupa cateva dati in care ii vei spune ce anume vrei, va intelege care sunt preferintele tale, si te va surprinde placut.

2. Multumeste-te cu ce iti ofera!
Stim ca nu e usor. Insa, odata ce i-ai spus ce anume ai vrea, nu te astepta la mai mult. Daca te vei arata dezamagita pentru ca nu a ales chiar cadoul la care visai, nu vei face altceva decat sa bagatelizezi momentul. Daca vei fi increzatoare si multumita, lui ii va creste increderea, si astfel, data viitoare, se va descurca mai bine.

3. Intelege ca barbatii isi arata iubirea in feluri pe care femeile nu le inteleg intotdeauna!
In linii mari,  trebuie sa stii ca tipii vad ca si dovada de iubire simpla prezenta a lor in cadrul relatiei. De aceea, ei nu inteleg de ce tu simti nevoia sa primesti si alte semne ale aprecierii lor. Comunicarea si discutiile indelungi iti vor arata ca, desi nu iti face cadouri in fiecare zi, iubitul tau are sentimente puternice fata de tine. Doar ca el isi arata afectiunea altfel decat ai vrea tu sa o faca.

4. Valentine’s Day este pentru amandoi!
Nu uita ca nu doar tu traiesti la cote ridicate aceasta zi. Este o sarbatoare de care se bucura si el, asa ca de ce sa nu incerci sa ii faci pe plac, surprinzandu-l cu ceva inedit si neasteptat?

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Un Valentine's Day inedit, acasa
Un Valentine's Day inedit, acasa
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân