Ai nevoie de inspiratie in timpul masturbarii?

Ai nevoie de putina inspiratie pentru a intra in lumea fierbinte si incitanta a placerii masturbarii? Esti doar la o mica distanta de cateva idei foarte indraznete…
  • Publicat:
Ai nevoie de inspiratie in timpul masturbarii?
Ai nevoie de inspiratie in timpul masturbarii?

Ai nevoie de putina inspiratie pentru a intra in lumea fierbinte si incitanta a placerii pe care o ofera masturbarea? Esti doar la o mica distanta de cateva idei foarte indraznete…

Masturbeaza-te cu fotografiile nud ale partenerului

Daca esti casatorita sau intr-o relatie, e chiar o idee buna sa te masturbezi cu pozele iubitului tau dezbracat. Acestea trebuie sa fie realizate numai pentru tine, eventual chiar de tine. Pozitiile foarte indraznete si provocatoare ale iubitului tau cu siguranta te vor starni.

Fotografiile pot fi si cu voi doi intretinand relatii sexuale. Acest lucru te va face, fara indoiala, sa iti reamintesti de clipele fierbinti petrecute in dormitor. In plus, poti sa te lasi prada fanteziilor despre nazbatiile pe care le faceti sau ai vrea sa le faceti in pat, despre acele lucrurile care te excita cel mai tare.

Foloseste fotografiile mai ales pentru acele momente in care el nu e prin zona si te simti excitata. Profita de tot ce te stimuleaza pentru a obtine un orgasm de una singura.

Masturbeaza-te trimitandu-i sms-uri obraznice

Cititul si scrisul mesajelor text este o metoda foarte la indemana in timpul masturbarii, mai ales daca faci acest lucru cu partenerul tau care stie exact ce te excita si astfel, ce trebuie sa iti scrie.

Spune-i lucruri obraznice si starniti-va unul pe celalalt. Ati putea chiar sa va masturbati in acelasi timp (chiar daca la distanta unul de celalalt) pentru ca astfel veti fi mult mai incitati, iar acest lucru se va reflecta cu siguranta in continutul mesajelor. Descrie-i felul in care te mangai, spune-i la ce te gandesti si ce ai face daca ati fi impreuna.

Starneste-l spunandu-i cat de umeda esti, in timp ce el te poate provoca sa iti imaginezi starea puternica de erectie a penisului lui.

Masturbeaza-te urmarind un film pentru adulti

Aceste filme sunt de mare ajutor pentru ca iti poti spori imaginatia si da astfel un suflu nou fiecarui moment de autostimulare.

In cazul in care filmele pentru adulti nu sunt deajuns, foloseste-ti imaginatia si gandeste-te la orice te poate face sa urci pe culmile placerii. Nu-ti fie rusine de dorintele tale, masturbeaza-te inchipuindu-ti scenele cel mai potrivite pentru tine.

Masturbeaza-te citind o carte erotica

Literatura erotica este, de asemenea, o grozava sursa de inspiratie pentru masturbare, in special atunci cand cuprinde si imagini si e scrisa in asa fel incat cititorul sa se poata indentifica cu ea.

Povestirile erotice pot fi rafinate, dar si vulgare si foarte directe. Depinde numai de starea si de dorintele tale. Poti sa il rogi chiar pe partenerul tau sa scrie o poveste fierbinte in care voi doi sa fiti protagonistii. Ar putea descrie relatiile voastre intime si astfel sa-ti faca noptile singuratice ceva mai calde.

Masturbeaza-te gandindu-te la fructul interzis

Daca esti singura, ai ocazia ideala sa te masturbezi in timp ce te gandesti la barbati inaccesibili, precum seful tau sau un coleg indisponibil. Si celebritatile sunt destul de inspiratoare.

Priveste imagini cu acestea, videoclipuri, filme si joaca-te cu imaginatia ta. Inchipuie-ti ca Enrique Iglesias e cu tine in pat si faceti lucruri foarte, foarte obraznice. Nu exista limite cand te masturbezi, asa ca imaginatia ta nu ar trebui sa cunoasca nici un fel de granite.

Masturbeaza-te in fata oglinzii

Poate parea un pic ciudat, dar in mod sigur este foarte eficient. Uitandu-te la tine in oglinda, nu te simti excitata de corpul tau atractiv? Acest lucru poate fi cu atat mai eficient pentru femeile care isi admira sanii si au o privire destul de intima asupra prorpiului organ sexual.

Tu ce tehnici de stimulare folosesti cand te masturbezi?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Raluca Cristea
Raluca Cristea este jurnalist şi redactor al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, având drept domenii de interes pe care le acoperă sănătatea, frumuseţea şi medicina naturistă. Raluca Cristea realizează materiale de interes pentru publicul larg având drept surse specialişti de top ...
citește mai mult
Cum e parul pubian sexy?
Cum e parul pubian sexy?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”