8 sfaturi pentru a-ţi face fericit partenerul în pat

A fi o bună amantă înseamnă a şti gesturile şi poziţiile specifice actului sexual care îi permit partenerului să trăiască o plăcere intensă. Chiar dacă toate gusturile există în natură, mai sunt şi o serie de reguli clasice, ce trebuie neapărat cunoscute.
  • Publicat:
8 sfaturi pentru a-ţi face fericit partenerul în pat

A fi o bună amantă înseamnă a şti gesturile şi poziţiile specifice actului sexual care îi permit partenerului să trăiască o plăcere intensă. Chiar dacă toate gusturile există în natură, mai sunt şi o serie de reguli clasice, ce trebuie neapărat cunoscute.

Descoperă-i şi excită-i zonele erogene

Organele genitale nu constituie singurele zone erogene ale bărbatului. Regiunea anală, gâtul, urechea, gura, pieptul… fac de asemenea parte din zonele a căror excitare îi provoacă plăcere. Dar fiecare partener este altfel; vei învăţa să cunoşti zonele erogene ale iubitului tău ţinând cont de reacţiile sale şi de cuvintele pe care le pronunţă în timpul raportului sexual.

Fii pregătită pentru orice… sau aproape pentru orice

Majoritatea bărbaţilor sunt foarte excitaţi de latura senzuală şi imaginativă a partenerei lor. Mulţi dintre ei vor aprecia faptul că te simţi excitată, că te dăruieşti. De asemenea, le va plăcea să le faci propuneri sexuale directe, să le propui să faceţi dragoste în locuri neobişnuite sau în poziţii pe care nu ai obiceiul de a le practica. În timpul raportului sexual, partenerul tău i-ar plăcea să fii năbădăioasă, îndrăzneaţă, nesătulă… până la un anumit punct!

Practică masajul

Un masaj bun, efectuat cu grijă îi îngăduie bărbatului care se întoarce acasă seara, de la job, să se relaxeze în întregime. Tensiunile musculare dispar, iar bărbatul e mai dispus să facă dragoste. În plus, masajul stimulează senzualitatea şi este potrivit mai ales pentru bărbaţii care au probleme cu erecţia.

Practică felaţia

În general, bărbaţii sunt emoţionaţi şi excitaţi de spectacolul oferit de partenera lor, atunci când aceasta le dezmiardă sexul cu gura. Înainte de a lua în gură penisul iubitului, excitaţi-l lovindu-l uşor cu limba, începând din vârful glandului şi până la bază, dar insistând în special asupra prepuţului şi a meatului urinar.

Unor bărbaţi le place foarte mult ca partener să introducă în gură întregul penis; alţii preferă ca ea să introducă numai glandul. În acest ultim caz, de obicei, femeia ţine penisul cu mâna şi efectuează o mişcare de du-te-vino, în acelaşi ritm ca şi gura. Cu cealaltă mână, ea poate mângâia tot corpul bărbatului sau numai testiculele, fesele şi coapsele sale.

Învaţă să îţi controlezi muşchii perineului şi ai vaginului

Dezvoltarea sau întărirea musculaturii pelviene îi îngăduie femeii să simtă mai intens plăcerea sexuală, dar şi să o mărească pe cea a partenerului său. Pentru aceasta, există câteva exerciţii simple, ce trebuie efectuate zilnic:

  • Pipi-stop: în timp ce urinezi, opreşte câteva secunde micţiunea, apoi continuă.
  • Contracţiile vaginale: din poziţia aşezat (când stai la birou sau pe un scaun în autobuz), strânge foarte puternic muşchii vaginului, rămâi aşa vreme de câteva secunde, apoi relaxează-i şi ia-o de la capăt. Exerciţiul se repetă de 20 de ori, de mai multe ori pe zi.
  • De asemenea, îţi poţi introduce în vagin nişte bile de gheişă, contrectează-ţi muşchii pentru a menţine nemişcate obiectele respective, apoi încearcă să mergi ţinându-le cu ajutorul contracţiei muşchilor pelvieni. Dacă sunt solicitate în felul acesta, fibrele musculare se vor întări.

Un strip-tease?!

Faptul de a o vedea pe partenera sa dezbrăcându-se cu graţie îl trezeşte până şi pe cel mai adormit amant! Chiar dacă trebuie să te antrenezi ore întregi în faţa oglinzii din baie, acest lucru merită toată osteneala. Gesturile lente, mişcările unduitoare ale şoldurilor, feselor şi coapselor, hainele care alunecă, gesturile făcute cu capul, ocheadele şi mutriţele îmbufnate îţi vor garanta succesul.

Poartă lenjerie sexy

E bine cunoscut faptul că bărbaţii sunt înnebuniţi după dantelă şi diverse zorzoane. Încearcă să nu-l privezi de aceste plăceri şi lasă deoparte desuurile de bumbac, purtând chiloţi de mătase, sutiene şi portjartiere de dantelă şi ciorapi fini ca o mângâiere, iar pe deasupra un neglijeu ca spuma! Cele mai apreciate culori sunt negrul, dar şi albul şi roşiul.

Dezmiardă-te în faţa lui

Mulţi reprezentanţi ai neamului bărbătesc se excită foarte tare atunci când îşi văd partenera masturbându-se. Şi le place să viseze că, atunci când sunt departe, ea face aceste gesturi foarte senzuale… gândindu-se, fireşte, la ei! Atunci când partenerul lor le cere să se dezmierde în faţa lui, unele femei se jenează şi refuză să-i îndeplinească rugămintea. Dacă este cazul tău, începe prin a-ţi pune mâna peste cea a partenerului, atunci când te dezmiardă, sau roagă-l să-şi pună mâna peste a ta atunci când practici autoexcitarea.

Atenţie! Dezmierdarea în faţa propriului partener prezintă calităţi pedagogice. Efectiv, bărbatul poate afla astfel ce anume îi face plăcere partenerei sale, atunci când se dezmiardă, şi cum să fie mai eficient, atunci când îi vine rândul să-i dăruiască plăcerea cu mâna.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Pofta de sex ia foc vara!
Pofta de sex ia foc vara!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”