5 poziţii sexuale de încercat în vacanţa de Crăciun

Vacanţa de Crăciun nu este doar un prilej să ne vizităm părinţii şi să ne ghiftuim cu bucatele alese specifice sărbătorilor, ci şi o perioadă în care activitatea din dormitor devine mai... intensă.
  • Publicat:
5 poziţii sexuale de încercat în vacanţa de Crăciun

Vacanţa de Crăciun nu este doar un prilej să ne vizităm părinţii şi să ne ghiftuim cu bucatele alese specifice sărbătorilor, ci şi o perioadă în care activitatea din dormitor devine mai… intensă.

O fi frigul, o fi timpul liber pe care îl avem la dispoziţie sau atmosfera de iubire din jur – posibil –, dar ce contează asta?

Important este să ne bucurăm de această vacanţă pe deplin, inclusiv pe plan sexual.

Dacă nu ai reuşit să îi cumperi iubitului sau iubitei un cadou de Crăciun, nu te panica, avem soluţia: oferă-i jumătăţii tale o noapte (sau mai multe) de neuitat! Cu siguranţă va fi un cadou de nerefuzat!

Iată câteva sugestii de poziţii sexuale pe care să le puneţi în practică în vacanţa de Crăciun!

Misionarul de sezon

Oferă un mic twist acestei poziţii banale! Ea va sta pe marginea patului, cu picioarele apropiate şi aşezate pe umărul lui, iar el va sta în picioare, penetrând-o adânc şi admirându-i în acelaşi timp sânii. Bonus: picioarele ţinute strâns vor spori senzaţia de excitabilitate, deoarece vor strâmta vaginul.

Sanie cu zurgălăi, hei!

Această poziţie seamănă cu sania Moşului! Cum o pui în practică: el va sta tot în picioare, iar ea va sta întinsă pe pat, sprijinită în coate, cu posteriorul şi picioarele în afara marginii patului, ridicate. Bărbatul o va ţine de coapse în timp ce o penetrează pe la spate. Garantăm senzaţii tari, de neuitat!

Dansul în poala Moşului

De data aceasta, bărbatul stă confortabil în şezut, pe o canapea, iar femeia stă cu spatele la el, ghidându-şi cu precizie mişcările din posterior. Ea se poate juca puţin cu răbdarea bărbatului, tachinându-l cu mişcările lascive.

Privirea în tavan

Altfel spus, ea stă întinsă pe spate, cu capul în afara marginii patului, uitându-se la stelele imaginare, iar el se va bucura (şi va profita din plin) de imaginea feminităţii absolute. Capul lăsat pe spate permite sângelui să ajungă rapid la creier, iar asta nu face decât să sporească intensitatea actului sexual şi să vă aducă pe amândoi la orgasm. Unul exploziv!

Jucării, jucării, jucării

Nu pentru copii, ci pentru oameni mari! Ne referim, desigur, la jucăriile sexuale, care nu trebuie să lipsească din peisajul de sărbătoare. Poziţia 69 este ideală pentru a testa puterile nebănuite ale acestor dispozitive de produs plăceri. Folosiţi un stimulator pentru clitoris şi un inel pentru penis – vă vor aduce pe culmile plăcerii!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”