Sex pe ascuns la locul de munca

Relatiile sexuale la locul de munca sunt misterioase, iar acest lucru le da un farmec aparte.
  • Publicat:
Sex pe ascuns la locul de munca
Sex pe ascuns la locul de munca

Se pare ca tot mai multi oameni isi fac zilele de lucru mai placute, mai interesante, dar, totodata, si mai productive. Cum? Ferindu-se de ochii colegilor pentru o partida de… sex.

Refugiul de la serviciu

La locul de munca ne petrecem o treime (sau chiar mai mult) din viata noastra activa. In fiecare zi intalnesti mai mult sau mai putin aceleasi persoane, vorbesti cu ei, ajungi sa ai incredere in ei, sarbatoresti diferite ocazii impreuna cu ei, va ajutati si astfel devii din ce in ce mai atasata.

Astfel, la locul de munca se creeaza o atmosfera intima si placuta care poate deveni un adevarat refugiu pentru problemele din viata personala. O lume in care nu suntem doar mame, tati, sotii si soti. In aceasta lume, multe persoane incep sa isi traiasca propria viata, iar cea sexuala nu este exclusa.

Face bine la optimism

Sexualitatea are un efect benefic asupra oamenilor. Ii relaxeaza, le da energie, buna dispozitie si optimism care, dupa ore indelungate de munca incep sa dispara in mod cronic.

Relatiile sexuale la locul de munca sunt misterioase, iar acest lucru le da un farmec aparte. Bineinteles, au nevoie si de putina inventivitate. Cateodata, sexul are loc in afara programului de lucru si astfel se transforma intr-o adevarata aventura.

Sex pe ordinea din fiecare zi

Conform celor mai recente studii, mai mult de 60% dintre barbati si 40% dintre femei au relatii sexuale la locul de munca. Pentru un anumit numar de oameni, ele reprezinta o parte normala a zilei de lucru.

Intr-un alt studio, se arata ca barbatii ar face sex fara sa stea pe ganduri cu sefele lor in speranta ca vor fi promovati.

Asadar, nu e de mirare ca in opinia expertilor o portie de preludiu sexual poate chiar sa imbunatateasca eficienta la locul de munca.

Nu-ti pierde capul

Cu toate acestea, in astfel de “activitati de lucru” trebuie sa-ti pastrezi capul pe umeri. Nu fara rost exista vorba ca afacerile nu trebuie amestecate cu placerea.

Daca ai o atitudine detasata si nu faci dintr-o mica placere o adevarata povara, te-ai putea chiar bucura de unele schimbari pozitive in viata ta. Dar, daca pe neasteptate ti se intampla sa te implici mai mult, ti-ai putea provoca dureri inutile de cap si multe alte nemultumiri.

Asadar, inainte sa pornesti in cautarea adrenalinei la locul de munca, ar trebui sa te intrebi ce vrei cu adevarat si ce astepti de la viata. Regretele nu sunt pe placul nimanui, iar atunci cand vin impreuna cu alte probleme e deja prea tarziu sa mai dai inapoi.

Tu ai facut vreodata sex la locul de munca?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Ajutor, vaginul meu e prea umed!
Ajutor, vaginul meu e prea umed!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”