Sex pasional cu prezervativul cantator

Prezervativul "magic" devine cantator atunci cand intenstiatea miscarilor creste.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sex pasional cu prezervativul cantator
Sex pasional cu prezervativul cantator

Se gaseste in Ucraina si este creat in asa fel incat sa cante mai tare si mai repede pe masura ce partenerii se apropie de orgasm. Creatorul explica faptul ca aceste prezervative au un senzor special care inregistreaza momentul in care sunt puse. Acesta transmite semnalul unui difuzor in miniatura, aflat la baza prezervativului, din care incepe sa se auda o melodie.

Cand sexul devine mai pasional, senzorul detecteaza cresterea intensitatii miscarilor si transmite informatia catre difuzor in care se va auzi muzica mai tare si intr-un ritm mult mai alert, le-a povestit nascocitorul obiectului ziarelor locale. Cu siguranta, amatorii de senzatii tari si noutati inedite in ale sexului vor incerca sa vada cat de ritmata poate deveni melodia.

Cei mai nepriceputi amanti din lume

Sunt germanii, reiese dintr-un studiu realizat pe 10.000 de femei care calatoreau. Sunt incredibil de egoisti in pat, a reiesit din raspunsurile doamnelor si domnisoarelor. Care au adaugat si faptul ca ii urmeaza suedezii care sunt „prea rapizi”.

Clasamentul continua cu olandezii „prea brutali”, americanii „prea dominanti”, cei din Tara Galilor „prea siroposi” si scotienii „prea galagiosi”. Italienii au fost votati cei mai buni amanti, urmati de barbatii din Franta, Irlanda, Africa de Sud, Australia si Spania.

Contraceptive… barbati nepotriviti

In mod normal, o femeie este atrasa din punct de vedere sexual de barbatii care „miros” a potrivire genetica, dar anticonceptionalele o pot face sa isi doreasca partenerii nepotriviti, spune un studiu realizat in Marea Britanie, citat de site-ul WebMD. Ce inseamna barbatul potrivit?

Cercetarile arata ca o femeie este atrasa de barbatii al caror profil genetic difera de al ei. Pentru ca astfel ii cresc sansele de a avea o sarcina sanatoasa si un bebelus perfect. Dar atunci cand ia contraceptive, este mai atrasa spre barbatii cu aceleasi caracteristici genetice.

Foto: RED DOT

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân