Semne ce dau de gol o femeie infidela

Infidelitatea este de obicei o consecinta a conflictului dintre nevoile fizice si cele emotionale. Cu totii stim ca barbatii nu sunt monogami prin natura lor. Si da, hai sa nu ne mai prefacem. Acest lucru este valabil si pentru multe dintre femei.
  • Publicat:
Semne ce dau de gol o femeie infidela
Semne ce dau de gol o femeie infidela

Increderea si intimitatea sunt de o importanta cruciala intr-o relatie, iar infidelitatea provoaca durere si suferinta, indiferent daca cel inselat este femeie sau barbat. Infidelitatea poate fi si un semn ca aceste ingrediente lipsesc sau sunt neglijate. Daca un barbat isi suspecteaza partenera ca i-ar fi necredincioasa, cel mai probabil fisurile relatiei sunt deja evidente.

Nu cumva acorzi mai multa importanta serviciului, esti plecat des sau petreci mai mult timp uitandu-te la televizor decat alaturi de iubita ta?

Bineinteles, este mai usor sa o acuzi si sa o arati cu degetul, dar daca partenera ta te insala, trebuie sa-si anumi si tu o anumita responsabilitate. Pentru ca poate chiar comportamentul tau este factorul cheie ce a determinat-o sa fie necredincioasa.

De ce inselam?

Infidelitatea este de obicei o consecinta a conflictului dintre nevoile fizice si cele emotionale. Cu totii stim ca barbatii nu sunt monogami prin natura lor. Si da, hai sa nu ne mai prefacem. Acest lucru este valabil si pentru multe dintre femei.

Monogamia este pana la urma doar un aspect asupra caruia ne punem de acord daca anumite conditii ale relatiei sunt indeplinite: stabilitate, conexiune emotionala, satisfactie fizica, comunicare, securitate financiara.

Daca acestea nu sunt indeplinite (suficient), motivatia pentru fidelitate scade. Oamenii sunt oportunisti prin natura lor, mereu in cautare de ceva mai bun.

Ne iubim mai mult pe noi
Indiferent ca la un moment dat avem sentimentul ca am gasit deja cel mai bun partener pentru noi, mai devreme sau mai tarziu, ne vom dori un altul de care suntem convinsi sau credem ca poate fi chiar mai bun. Vorbim aici despre dragostea de sine, despre balanta greutatii dintre sentimentul de a iubi si cel de a fi iubit.

Putem la fel de bine sa mergem pe principiul “daca nu iubesti pe cineva suficient de mult, vei cauta pe altcineva care sa te iubeasca si mai mult”. Doar ca acesta este, fara indoiala, un paradox mental.

Prin urmare, cel mai bine ar fi sa incetezi sa-ti mai plangi de mila si sa o invinovatesti ca te-a inselat. Daca te afli in situatia de incornorat, ar fi cazul sa te gandesti la ce ai facut sa ii incurajezi sau sa-i descurajezi infidelitatea.

“Simptomele infidelitatii”

Astfel, cel mai bun mod de a afla daca o femeie a calcat stramb este sa-i studiezi comportamentul. Semnele ca te inseala pot fi:

1. Este mult mai concentrata pe sex si mai putin pe conexiunea emotionala dintre voi;
2. Ai observat o schimbare in comportamentul si obiceiurile ei;
3. Nu are nevoi emotionale. Te porti urat cu ea, dar nu ii pasa, pentru ca primeste atentie din alta parte;
4. A devenit misterioasa, vorbeste despre ea mai putin sau este chiar evaziva;
5. Isi compenseaza infidelitatea cu cadouri sau o neobisnuita bunatate;
6. Nu mai comunicati la fel de mult. Ajungi sa petreci mai mult timp uitandu-te la televizor decat vorbind cu ea;
7. Incepe sa fie interesata de partide de sex mai fierbinti, isi doreste relatii sexuale mai des, vrea sa incercati tehnici noi sau, dimpotriva, nu mai e interesata deloc de sex;
8. Isi ascunde facturile.

Daca partenera ti-a fost infidela, ia acest lucru ca pe un semn de avertizare ca ceva trebuie sa se schimbe in relatia voastra.

Bineinteles, asta poate inseamna si faptul ca e cazul sa puneti capat relatiei pentru ca nu multe persoane reusesc sa faca fata cu usurinta unei asemenea “intamplari”. Si asta pentru ca idealul ce reprezinta fidelitatea intruchipata este prezent in mintea noastra pentru eternitate.

Tu cum iti dai seama ca partenera ta te insala?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
De ce iubesc femeile baietii rai?
De ce iubesc femeile baietii rai?
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”