Secretele SEXUALE ale femeilor. Descoperă-le!

Femeile vor sa para mai cuminti decat sunt. Multe dintre cele mai inofensive femei sunt, in realitate, mai salbatice decat si-ar imagina cineva.
  • Publicat:
Secretele SEXUALE ale femeilor. Descoperă-le!
Secretele ascunse ale femeilor, pe care barbatii tanjesc sa le afle

Femeile sunt fiinte inteligente, care stiu sa filtreze informatiile, sa pastreze pentru ele ceea ce considera de cuviinta si sa lase in libera-circulatie foarte putine dintre acestea.

In viata intima, barbatii se pricep mai rar sa le descifreze tocmai pentru ca secretele sunt aparate cu strasnicie. Iata cateva dintre cele mai ascunse mistere ale femeilor, pe care barbatii n-ar putea vreodata sa le dezvaluie singuri:

1. femeile vor sa para mai cuminti decat sunt. Multe dintre cele mai inofensive femei sunt, in realitate, mai salbatice decat si-ar imagina cineva: cu actualul iubit merg la biserica, iar cu fostul au frecventat cluburile de swingeri.

2. femeile mimeaza orgasme chiar si atunci cand reprezentatiile sunt extrem de reale. Barbatii pot fi usor pacaliti de femei in aceasta privinta. Ei sunt convinsi sa isi pot da seama cand o femeie tremura sau nu sub atingerea lor, insa adevarul este departe de ei. Femeile pot simula orgasmul cum nu se poate mai bine.

3. femeile controleaza telefonul, buzunarele, servieta, calculatorul si in general tot ce poate fi controlat la un barbat, in timp ce acesta doarme. Asadar, barbatii care se culca linistiti dupa o partida de sex, crezand ca femeia de langa ei va toarce satisfacuta in bratele lor pana dimineata, se insala amarnic! In timp ce ei sforaie linistiti, ele verifica tot.

4. femeile pastreaza informatii importante pe care le pun pe tapet atunci cand situatia o cere. Chiar daca afla ca barbatul de langa ele le insala, nu ii vor spune imediat ci vor scoate din maneca informatia numai la momentul potrivit. Practic, cand ii e lumea mai draga, orice barbat se poate trezi luat prin surprindere.



5. femeile au fantezii incredibile, chiar daca fac sex numai in pozitia misionarului. Cele mai multe nu le povestesc partenerului cum ar vrea sa fie „posedate” de acesta de teama sau de rusine. Prefera sa pastreze tacerea si sa mizeze in continuare pe o oarcare obisnuinta in dormitor, desi viseaza sa fie biciuite, plesnite, trase de par sau incatusate.

Citeste si: Ce nu stiu barbatii despre femei

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân