Recunoaste semnalele fizice care duc la sex

Cand ne place o anumita persoana, incercam sa-i atragem atentia asupra noastra, flirtand.
  • Publicat:
Recunoaste semnalele fizice care duc la sex
Recunoaste semnalele fizice care duc la sex

Vrei sa stii care sunt semnalele fizice -mimica si gesturi – ce vor transforma sfarsitul unei intalniri intr-o adevarata explozie de sex? Invata mai jos cum poti sa le indentifici si sa le recunosti!

Sexul este cea mai intima forma a atractiei intre doua persone. Semne precum pasiunea, atingerile, limbajul trupului, mangaierile si sarutarile sunt folosite in acest tip de comunicare.

Cand ne place o anumita persoana, incercam sa-i atragem atentia asupra noastra, flirtand. Cu alte cuvinte, ii transmitem anumite semnale sperand ca acestea vor avea efectul dorit.

Desi, in general, semnalele sunt oarecum diferite de la barbati la femei, in cele mai multe cazuri drumul spre sex este acelasi pentru ambele tabere.

De la priviri la atingeri

Flirtul poate fi direct sau discret. Cel direct presupune contact fizic instant, in timp ce flirtul discret necesita o anumita tactica, iar aceasta, de cele mai multe ori, incepe cu o privire seducatoare. Privirea dureaza in general trei secunde si se repeta in intervalele in care cealalalta persoana priveste in alta parte, dar continua sa se intoarca spre tine.

Privirea seducatoare poate fi urmata de un zambet placut, aproape timid. Apoi vine randul apropierii. Pentru ca flirtul sa va transforme din straini in cunostinte, unul dintre voi trebuie sa sparga gheata si sa se apropie de celalalt. Acesta este un pas foarte important in intreg jocul urmator.

In cazul in care abordarea este prematura sau gresita, flirtul se poate opri. Dar daca cealalta persoana accepta apropierea cu placere, semnele fizice care duc la sex continua si se intensifica.

In urma abordarii, corpurile celor doua persoane implicate se apropie de-a lungul conversatiei, putand duce astfel la primul contact fizic. Unele persoane se apropie deja dupa cateva minute, in timp ce altii au nevoie de mai mult timp. Femeile utilizeaza adeseori ca scuza un foc sa-si aprinda tigara pentru a se apropia de partenerul ei.
 

Cum transmite o femeie semnalele sexuale?

Desi de multe ori credem ca barbatii fac prima mutare, ne inselam. Multi experti si sexologi cred ca femeile sunt responsabile de fapt de initiativa, indiferent ca e prin dans sau prin orice alta metoda de a-si arata disponibilitatea.

Atunci cand ocheste pe cineva care ii place, o femeie ii va trimite un zambet ademenitor, isi va linge sau musca buzele, sau isi va atinge fata sau gatul cu mainile daca barbatul dorit se afla in apropiere.

Unele se joaca cu propriile haine, incercand sa-si expuna in mod “accidental” anumite zone considerate a fi excitante. Si cu siguranta vor merge cu spatele drept, doar vor sa-si arate “dotarile” de care dispun.

Sexologii au descoperit ca o femeie activa ce danseaza pe ringul de dans primeste mult mai multa atentie din partea barbatilor decat una care sta pasiva deoparte. In cazul primeia, ea este abordata la fiecare 25-30 de minute, in timp ce cea de-a doua este abordata abia la fiecare doua ore.

De la vorbit la sarutari

Un barbat va incerca de multe ori sa-si impresioneze partenera in timpul unei conversatii subliniindu-si realizarile. In schimb, o femeie va arata semne de acceptare sau de respingere a partenerului. Daca se uita in alta parte sufiecient de des, acesta poate fi un semnat ca ea cauta de fapt o metoda sa evite atat discutia, cat si barbatul care s-a apropiat de ea.

Jucatul cu mainile in par este un alt semn ce arata ca femeia este interesata.

In mai mult de 50% din cazuri, femeia este cea care face primul contact fizic. Ea ii atinge partenerului cravata, camasa sau soldurile. Acestea sunt unele dintre cele mai puternice semne ale atractiei.

La acest nivel, barbatul si femeia au adeseori miscari sincronizate. Daca ea bea o inghititura din pahar, el va face o pauza de conversatie si va repeta gestul. Daca el o atinge pe mana, ea ii va intoarce gestul.

Dupa toate aceste semnale poate urma un sarut, care aproape intotdeauna promite ceva mai mult. Iar acest “mai mult” inseamna, bineinteles, sex.

Tu ce semnale transmiti barbatilor atunci cand esti interesata?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân