Ai obosit asteptand sa te ceara iubitul de nevasta?

Vara este sezonul nuntilor. Dar oare barbatii sunt pregatiti pentru marele eveniment?
  • Publicat:
Ai obosit asteptand sa te ceara iubitul de nevasta?
Ai obosit asteptand sa te ceara iubitul de nevasta?

Vara este negresit sezonul nuntilor. Sau al frustrarilor, s-ar putea spune, daca am lua in calcul si nefericitele care stau deoparte si asista neputincioase la fericirea prietenelor.

Este de inteles sa fii ingrijorata vazand ca toate cunostintele se aseaza, rand pe rand, la casele lor, iar tu ramai tot mai singura, cu un iubit care nu da semne ca ar fi dispus sa-si puna pirostriile in viitorul apropiat. Desigur, nu toata lumea are nevoie de un inel si un certificat pentru a simti fericire, siguranta si implinire, dar, din pacate, pentru cele mai multe dintre femei aceasta este singura reteta valabila. Asadar, ce este in mintea barbatilor si de ce ne lasa sa asteptam agonizate momentul in care vom fi cerute de nevasta?

Barbatii nu aud cum le ticaie femeilor ceasul biologic. Asta pentru ca ceasul lor bilogic nu este la fel de alert ca cel al partenerelor lor. In timp ce barbatii pot procrea si la varsta senectutii (daca sunt in forma fizica, evident!), femeile isi pot lua adio de la posibilitatea de a da nastere unui copil o data ce au trecut de varsta menopauzei. In ciuda progreselor medicale, o femeie aflata la 40 de ani are sanse relativ scazute de a duce o sarcina la bun sfarsit, fara probleme. Angrenati in activitatile de zi cu zi, barbatilor le scapa din vedere desincronizarea specifica celor doua sexe. In plus, chiar daca sunt constienti de acest fapt, ei nu simt aceeasi nevoie de a se aseza la casele lor, ca si femeile.

Barbatii sunt ingroziti de ziua nuntii. Este adevarat ca nu toate femeile se viseaza in rochia alba de mireasa, insa majoritatea si-o imagineaza pana la cel mai mic detaliu. Din acest motiv, femeile ravnesc mai mult decat barbatii la marele eveniment, Nunta. In ce-i priveste pe barbati, participarea in calitate de actor principal la o astfel de reprezentatie le da fiori reci pe sira spinarii. Numai gandindu-se la cate rude vor fi angrenate, cata organizare, cati bani cheltuiti, ii cuprinde groaza. Rezultatul? Vor amana pe cat posibil tot circul nuntii.

Barbatii vor sa fie pregatiti. Cererile in casatorie din comediile romantice par cat se poate de tentate, mai ales atunci cand sunt spontane, inedite. Adevarul este ca mariajul nu este o joaca, implica angajamente pentru tot restul vietii, iar ideea de a-si petrece tot restul vietii alaturi de o femeie se naste treptat, fermenteaza si dospeste pana sa devina certitudine. Nu isi ia nimeni un angajament de asa calibru sub impulsul momentului.

Barbatii se tem de momentul cererii. Te-ai gandit vreodata cat de greu le este lor sa rosteasca acele cuvinte pe care le tot astepti tu? Cate pregatiri trebuie sa faca dinainte, cate emotii si temeri ii incoltesc? Asadar, ceea ce ti se pare tie a fi apogeul romantismului, pentru iubitul tau s-ar putea sa fie o piatra de incercare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Forum Sex: Egoismul in pat
Forum Sex: Egoismul in pat
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”