Pe ei trebuie sa-i ocolesti daca iti cauti iubirea online

Bogat, inteligent, frumos si singur, isi cauta viitoare sotie pe Internet. Ei, pe asta cine o mai crede? Sa recunoastem, majoritatea barbatilor valabili sunt adjudecati.
  • Publicat:
Pe ei trebuie sa-i ocolesti daca iti cauti iubirea online
Pe ei trebuie sa-i ocolesti daca iti cauti iubirea online

Se stie ca ascunsi in spatele unui monitor toti suntem perfecti. In realitate, lucrurile nu sunt nici pe departe asa de roz precum apar, sa zicem, in profilul de pe site-ul de matrimoniale al carliontatului pe care ai pus tu ochii. Ca sa nu cazi in capcanele intinse de mesterii flirtului online, iata cateva specimene de barbati pe care ar trebui sa-i ocolesti. Doar nu vrei sa fii dezamagita!

Casatorit si implicat intr-o relatie serioasa. Atunci de ce si-a facut profil pe un astfel de site? Si, mai ales, de ce iti asalteaza cutia postala cu mesaje indecente? Cu siguranta e un pierde-vara de care ai face bine sa fugi cat vezi cu ochii!

Bogat, inteligent, frumos si singur, isi cauta viitoare sotie pe Internet. Ei, pe asta cine o mai crede? Sa recunoastem, majoritatea barbatilor valabili sunt adjudecati, iar dintre cei singuri, aceia mai putin spectaculosi se vor inscrie pe un site de matrimoniale. Asadar, nu te astepta sa gasesti cine stie ce print.

Daca respectivul ar avea masina superba langa care s-a pozat, fii sigura ca pana acum ar avea pe cineva. Iar daca e asa de frumos precum in pozele pe care ti le-a trimis, nu se poate sa fi trecut toate domnisoarele indiferente pe langa el.

Cauta doar distractie. Asta pentru ca e implicat intr-o relatie cat se poate de serioasa, probabil invitatiile la nunta au si fost distribuite, iar el cauta o ultima distractie, asa, ca de adio.

Are un nick-name stupid. Nu are rost sa-ti pierzi vremea conversandu-te online cu un barbat care se prezinta drept Visul_Ud, Boss-ul Number 1, Manelistul_sef, Regele Sexului etc.

Pseudonimul spune cam tot despre persoana in cauza, ce preocupari are, ce il interseaza si ce fel de femeie isi doreste. De asemenea, fii atenta si cu barbatii hipersensibili care se prezinta drept Singur_si_trist sau Disperatul, ar putea fi vorba despre vreun ciudat sociopat si posibil periculos.

Are poze indecente, neclare, de grup. Barbatul pe care l-ai ochit in baza de date a unui site de matrimoniale are atasata profilului o poza din care nu reiese clar care este el sau, si mai rau, apare in ipostaze indecente (dezbracat complet sau alaturi de domnisoare dezbracate, in posturi compromitatoare la petreceri etc.)?

Daca pozele sunt neclare, inseamna ca posesorul are ceva de ascuns. Pe de alta parte, daca expune totul la vedere, avem de-a face cu un barbat in care nu poti avea incredere. Cauta pe cineva cu o poza clara si decenta.

Nu stie limba romana. Sa recunoastem, competitia e mare pe site-urile de matrimoniale sau socializare, astfel incat fiecare dintre pretendentii la inima cuiva are in jur de cateva secunde sa faca impresie.

In aceste conditii, trebuie sa conceapa un text de auto-descriere foarte elaborat. Ei bine, daca acest text este plin de greseli gramaticale, este clar cu cine ai de-a face! Iar daca mai si mentioneaza ca a absolvit o facultate, treci la urmatorul!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”