Nu te preface daca nu-ti place!

Daca pretinzi ca esti excitata de actiunile voastre din dormitor dar care nu trezesc in tine nici un dram de dorinta sexuala, sexul se va transforma in curand intr-un cosmar. Asa ca mai bine spune exact ce-ti doresti!
  • Publicat:
Nu te preface daca nu-ti place!
Nu te preface daca nu-ti place!

Daca pretinzi ca esti excitata de actiunile voastre din dormitor dar care nu trezesc in tine nici un dram de dorinta sexuala, sexul se va transforma in curand intr-un cosmar. Asa ca mai bine spune exact ce-ti doresti!

Exprima-ti dorintele

Scopul sexului este sa te simti bine, luand in considerare dorintele partenerului, iar el pe ale tale si sa faceti toate lucrurile care va starnesc dorinta sexuala. De aceea, nu e o idee prea buna sa taci, crezand ca partenerul tau iti va considera dorintele ciudate si te va judeca din aceasta perspectiva.

Femeile au, de obicei, mai multe probleme cand vine vorba de acest aspect. Ne este teama ca barbatii se vor uita la noi ca la niste femei usoare, ceea ce inseamna ca nu vom fi privite tocmai ca genul de femeie pe care ar lua-o de sotie.

Aceasta atitudine insa nu e deloc benefica, pentru ca te priveaza de placere si ajungi sa intretii relatii sexuale carora mereu le lipseste ceva.

Pe de alta parte, si barbatii se tem ca partenerele lor ii vor refuza si vor considera dorintele lor prea perverse, reactionand chiar furios. Comunicarea este intotdeauna importanta in ceea ce priveste astfel de probleme.

De aceea, te sfatuim sa ii spui partenerului tau cat mai repede posibil si intr-un mod placut si prietenos ceea ce vrei, ce ti-ar placea sa incerci, ce lipseste, ce fantezii ai.

Chiar daca ti-e teama ca nu-i poti intui reactia, nu renunta, explica-i in si asteapta urmatorul moment potrivit pentru a relua discutia despre dorintele tale intr-un mod diferit.

Prejudecatile ar trebui lasate deoparte

Cele mai multe dintre prejudecatile pe care le ai sunt complet inutile si cel mai probabil mai tarziu vei rade de ele. Acestea sunt numai in capul tau si de fapt nici nu ar exista daca le-ai discuta sincer si deschis cu partenerul tau. Femeile au, de obicei, prejudecati legate de sexul anal, sperma, sex salbatic si dominarea obraznica, spre exemplu.

Nici barbatii nu stiu cum sa-si exprime dorintele in mod corespunzator, aleg sa pastreze tacerea si ajung sa isi suprime dorintele adanc in interior, ceea ce inceamna ca devin nefericiti si constant nemultumiti de viata lor sexuala.

Stimati domni, cea mai mare greseala pe care o puteti face este sa va ascundeti doar pentru ca sunteti convinsi ca partenera nu va dori sa incerce anumite lucruri. Mai intai trebuie sa te intrebi daca macar i-ai spus ce iti doresti.

Daca i-ai spus, intreaba-te in ce fel ai facut-o. Ai fost suficient de insistent, ai facut anumite lucruri treptat, fara sa ii fortezi mana? Cuvintele tandre au un mare efect. Trebuie doar sa ai rabdare, mai ales daca partenera ta e neexperimentata in astfel de chestiuni si poate chiar putin conservatoare.

Tactici pentru cele mai secrete dorinte

Incepe cu o abordare sireata si intr-un asa fel incat sa nu-ti insulti partenerul, sa nu-i dai impresia ca esti nemultumita de viata voastra sexuala sau ca nu poti obtine satisfactie decat daca puneti in scena anumite fantezii.

In plus, nu analiza prea mult aceste lucruri crezand ca partenerul tau nu mai gaseste sexul normal interesant si ca devine excitat doar de ceea ce nu ati facut inca. Nu, nu e deloc vorba de asa ceva. Ci doar de desert, de cateva condimente in plus in viata voastra intima.

Acestea sunt lucruri care plac barbatilor si pe care isi doresc sa le puna in practica ocazional. Acelasi lucru e valabil si in cazul tau. Ar trebui sa ii spui iubitului tau despre dorintele tale fara sa-ti fie teama ca se va uita la tine ciudat. Spre exemplu, spune-i ca vrei mai mult sex oral, ca vrei sa incercati sex in public si asa mai departe.

Nu-ti fie rusine de dorintele tale. Nu le suprima. Partenerul tau iti poate indeplini toate dorintele, dar numai daca i le impartasesti. Dupa cum am mai spus, ai rabdare si dezvaluie-le treptat si intr-un mod interesant.

E chiar si mai bine daca ele au loc spontan, datorita pasiunii dintre voi. Asta inseamna ca au venit de la sine!

Tu i-ai impartasit partenerului dorintele tale sexuale?

Citeste si 6 lucruri care taie pofta de sex femeilor
                 Sexul care imbatraneste

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”