Jucarii interzise minorilor

Plictiseala mare in viata ta intima. Partidele de sex urmeaza un tipar care te scoate din minti: incep de fiecare data dupa stirile sportive de seara si se-ncheie inainte sa inceapa filmul de actiune. Jos cu monotonia din pat! Trebuie sa aduci pasiunea acum!
  • Publicat:
Jucarii interzise minorilor
Jucarii interzise minorilor

Plictiseala mare in viata ta intima. Partidele de sex urmeaza un tipar care te scoate din minti: incep de fiecare data dupa stirile sportive de seara si se-ncheie inainte sa inceapa filmul de actiune. Jos cu monotonia din pat! Trebuie sa aduci pasiunea acum!

Vibratorul – calea sigura spre marele Orgasm
In orice sex shop care se respecta, vibratoarele stau la loc de cinste. Doar sunt cele mai cunoscute jucarii sexuale si reginele vanzarilor. Femeile care au dificultati in obtinerea orgasmului se dau in vant dupa ele. Chiar terapeutii le recomanda. Explicatia e simpla: vibratorul poate oferi cea mai buna stimulare si poate aduce o femeie in extaz dupa maximum 3 minute. De altfel, poate fi folosit si in cuplu, cu rezultate excelente: mareste durata si frecventa partidelor de amor.

Si, slava Domnului, clientii au de unde alege: vibratoare pastelate, aurii, metalice, lungi, groase, inguste, din silicon sau din plastic. Din seria vibratoarelor de ultima generatie, merita semnalat Cyber – vibratorul care poate fi controlat de la distanta cu ajutorul computerului. Si fiindca tot suntem in perioada Sarbatorilor, o companie britanica specializata in jucarii erotice a lansat pe piata cadoul perfect pentru o femeie: vibratorul dansator, care zbarnaie in ritmul muzicii. Statisticile vorbesc de la sine: in Franta, Suedia si Marea Britanie, o persoana din doua are in dotare un „electric boyfriend”. 

Atentie la bolile genitale!
Acum, opriti-va un pic din visele erotice! Medicii ne avertizeaza: jucariile sexuale pot transmite unele boli genitale. Riscul este enorm pentru persoanele care folosesc aceste obiecte in comun. Chiar si o cantitate mica de fluid este suficienta pentru a transmite o boala sau pentru a conduce la o sarcina. Specialistii spun ca cele mai frecvente cazuri de imbolnavire se inregistreaza in randul tinerilor.

Improvizatii periculoase
Inventivi, americanii au pus la punct o pagina de internet in care ii invata pe doritori cum sa-si confectioneze singuri-singurei acasa jucarii sexuale din diverse materiale: dovleci, saci, sticle de sampon sau chiar bureti de baie. La romani, lucrurile stau un pic altfel. Multi nu se obosesc sa dea fuga pana la sex shop-ul din colt si nici nu urmeaza modelul american, ci folosesc ce le pica in mana. In ultimii ani, doctorii s-au confruntat cu numeroase cazuri in care femeile si-au introdus in vagin obiecte dintre cele mai ciudate: sticle, polonice, deodorante, trabucuri, termometre, perii de par, lumanari, fructe si legume…

Obiecte erotice la mare cautare

Papusile gonflabile
Nu doar „femeile” se vand foarte bine, ci si… „barbatii”… Billy John, Jimmy si Gary B. – masculi din plastic, dar bine dotati cu un penis vibrator – s-au vandut de minune in sex shop-urile din Romania.

Bilele de gheisa
Aceasta inventie jucausa de origine orientala este compusa din doua sau mai multe bile legate intre ele cu un fir. In interiorul fiecarei bile se afla o alta bila, care provoaca vibratii la cea mai mica miscare. Introduse in vagin inaintea actului sexual, asigura lubrifierea si cresterea apetitului sexual. Bilele vaginale sunt utile chiar si in absenta unei partide de sex. Cunoscatorii le recomanda femeilor cand ies in oras sau chiar cand fac treaba prin casa. Efectul: ciocnirea bilelor produce vibratii care provoaca o placere nebanuita.

Lenjeria comestibila
Printre preferintele clientilor de sex shop-uri se afla si lenjeriile comestibile, cu diverse arome. Bikinii cu gust de ciocolata sunt cei mai cautati, fiind urmati de cei cu aroma de capsune si cirese. La fel de cerute sunt si catusele (mai ales cele cu blanita), dresurile pentru… sex spontan si parfumul cu feromoni care, daca ar fi sa le dam crezare comerciantilor, „atrage femeile/barbatii instantaneu pe o raza de 4 metri”.

Alte gadget-uri
Bestseller-uri in Romania au fost si cremele care cresc ametitor libidoul, picaturile spaniole despre care umbla vorba ca te transforma intr-o „bestie sexuala”, zaharul afrodisiac – o lingurita in cafea si vei fi o leoaica in pat, lichiorul si energizantele afrodisiace. In topul celor mai vandute jucarii erotice se mai afla dildo-urile – obiecte in forma de penis asemanatoare vibratorului (insa care nu vibreaza), plugurile anale – jucarii erotice concepute pentru a fi introduse in anus – si inelele pentru erectie, care maresc durata actului sexual si intarzie ejacularea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Orgasm pana la adanci batraneti
Orgasm pana la adanci batraneti
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân