Invata sa oferi sarutul perfect

Prima regula a sarutului frantuzesc este ca fiecare dintre noi are stilul sau propriu. Acesta reiese dintr-o combinatie unica intre lungimea limbii, anatomia gurii si deschiderea maxilarului.
  • Publicat:
Invata sa oferi sarutul perfect
Invata sa oferi sarutul perfect

Senzual sau sexy, fin sau apasat, sarutul ocupa un loc foarte important in economia relatiei amoroase. Este bine sa fie in regula inca de la inceput, pentru ca de multe ori felul in care percepi primul sarut cu un partener nou, influenteaza maniera in care se va insinua eventuala relatie de mai tarziu. Asadar, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre arta sarutului:

Timing-ul

Cei mai priceputi amanti din lume (care, apropo, nu sunt toti francezi!) sunt maestri atunci cand vine vorba de sincronizare. Stiu cand este cazul sa zapaceasca o femeie abia atingandu-i buzele si intuiesc atunci cand e cazul unui sarut pasional, apasat. In timp ce acest simt al timing-ului pare sa fie o calitate innascuta la muzicieni, actori si brokeri, oricine il poate dobandi, cu conditia sa fie foarte atent la respiratia partenerului.

Cum functioneaza?

Prima regula a sarutului frantuzesc este ca fiecare dintre noi are stilul sau propriu. Acesta reiese dintr-o combinatie unica intre lungimea limbii, anatomia gurii si deschiderea maxilarului. Cu toate acestea, mecanica sarutului este aceeasi: inclina usor capul, intredeschide buzele, strecoara limba intre buzele intredeschise ale partenerului si apoi exploreaza imrejurimile. Respira pe nas. Dupa ce ai inteles mecanismul, e timpul sa pui in practica ce ai invatat.

Sarutul frantuzesc plin de pasiune

Acesta tip de sarut nu are nevoie de preludiu. Atat tu, cat si partenerul tau va doriti unul pe altul, asa ca orice actiune suplimentara pregatitoare nu isi are nici un rost. Va sarutati inainte de a va da seama ce se intampla cu voi. Pasiunea este cuvantul de rezistenta, si restul nu conteaza. Imaginatia va va ajuta sa va descoperiti unul pe altul si sa va apropiati.

Sarutul frantuzesc timid

Incepe prin atingerea subtila a buzelor partenerului, fara sa folosesti limba. Tenteaza-l prin miscari usoare. Saruta-i buza superioara si departeaza-te. Transforma totul in joc, dar nu exagera. Opreste-te inainte sa apara sentimentul de frustrare. Dupa acest fel de sarut, e bine sa alternezi cu saruturi indraznete si apasate. Varietatea se va dovedi a fi foarte placuta atat pentu tine, cat si pentru partenerul tau.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Cand fosta lui devine bataia ta de cap...
Cand fosta lui devine bataia ta de cap...
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”