Interesul sexual se simte de la o posta

Femeile reactioneaza fara exceptie la transpiratia de natura sexuala.
  • Publicat:
Interesul sexual se simte de la o posta
Interesul sexual se simte de la o posta

Nu e greu sa-ti dai seama daca un barbat se bucura sa te vada sau dimpotriva, aparitia ta ii cam „strica ploile”. Sclipirea ochilor, zambetul sexi si mandria cu care se afiseaza alaturi de tine arata clar ca masculul in cauza da fericit din coada cand se afla prin preajma ta.

Aceste caracteristici nu au cum sa nu-ti sara in ochi, insa pentru eventualitatea in care sunt ascunse cu strasnicie, mai exista ceva care-i da de gol pe barbati: transpiratia.

Oamenii de stiinta de la Rice University, Houston, au pus la cale un experiment prin care au urmarit reactia oamenilor la feromonii din transpiratie. Experimentul s-a canalizat in special pe reactia femeilor la transpiratia barbatilor degajata in timpul activitatilor de zi cu zi, precum si in timpul excitarii sexuale.

Rezultatele au fost uimitoare. In mod inconstient, femeile au reactionat fara exceptie la transpiratia de natura sexuala. Mirosul acesteia a activat acele zone cerebrale responsabile cu perceptia si recunoasterea emotiilor.

Practic, ele au putut identifica natura „substantei” cu care au fost imbibate cateva obiecte puse la dispozitie in laborator: transpiratie masculina. Mai mult decat atat, au simtit si caracterul sexual al activitatii ce a stimulat producerea transpiratiei.

Cu alte cuvinte, intentiile noastre sexuale ar putea fi mult mai evidente decat ne imaginam noi sau decat am vrea noi sa fie. Nu-i asa ca l-ai adulmecat deja pe colegul de birou?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”