In cate feluri poti obtine un orgasm

Orgasm clitoridian, orgasm vaginal, orgasm al uretrei, orgasmul sanilor… Nu-i asa ca vrei sa afli mai multe despre orgasmul feminin?
  • Publicat:
In cate feluri poti obtine un orgasm
In cate feluri poti obtine un orgasm

Orgasm clitoridian, orgasm vaginal, orgasm al uretrei, orgasmul sanilor… Nu-i asa ca vrei sa afli mai multe despre orgasmul feminin?

Clitorisul, in rolul principal
Orgasmul clitoridian este cel mai frecvent si cel mai intens. Majoritatea femeilor au nevoie de o anumita stimulare clitoridiana pentru a ajunge la orgasm. Stimularea poate fi manuala sau orala.

Unele femei gasesc ca e mai usor sa se excite prin miscari tandre, blande, urmate de miscari puternice si rapide. Altora le place doar atunci cand miscarile sunt fie numai tandre, fie numai puternice.

In mod clar trebuie luat in considerare faptul ca majoritatea femeilor au orgasm in timpul stimularii manuale sau orale a clitorisului si nu in timpul penetrarii. Daca vrei si penetrare si stimulare clitoridiana, cea mai potrivita pozitie este “femeia deasupra”.

Infamul punct G
S-au spus deja destule despre cum poti gasi punctul G. Cel mai usor este sa iti imaginezi ca vaginul este un ceas, unde ora 12 indica buricul. Punctul G este de obicei situat intre ora 11 si 1.

Spre deosebire de clitoris, care este vizibil, punctul G este mai greu de gasit, mai ales in cazul in care femeia nu este excitata.

Avem adesea impresia gresita ca punctul G este in peretele vaginal, dar el poate fi doar resimtit prin acesta. Incearca sa il gasesti cu degetul sau cu un vibrator. Cele mai bune pozitii pentru stimularea punctului G sunt:

– pe la spate;
– femeia deasupra. Poti sta cu fata spre partenerul tau, dar este mai bine daca stai cu fata spre picioarele lui;
– barbatul deasupra. In aceasta pozitie, aseaza-ti picioarele pe umerii partenerului. Astfel, el are cele mai bune sanse sa-ti stimuleze punctul G.

Orgasmul vaginal
Acest tip de orgasm are loc in acelasi fel ca si cel provocat in cazul stimularii punctului G. Avand in vedere ca clitorisul este mult mai mare decat pare, pentru ca marginile acestuia se continua inauntrul, de-o parte si de alta a peretilor vaginali, este usor de dedus felul in care femeile pot ajunge si la orgasmul vaginal.

Acesta se poate produce si cand muschii vaginului se contracta in timpul penetrarii. Pulsatiile ritmice – fie ca sunt scurte si rapide, fie ca sunt lungi si lente – pot stimula terminatiile nervoase ale vaginului.

Femeile descriu acest orgasm pe un unul profund, in timpul caruia simt o senzatie de presiune.
 

Tehnica alinierii coitale
Aceasta tehnica necesita alinierea a doua parti ale organelor genitale: clitorisul tau si zona osului pubic de la baza penisului. Zona pubica a barbatilor este acoperita cu tesut subtire, asa ca aceasta zona nu este neaparat foarte dura.

Daca un barbat penetreaza suficient de adanc si mentine contactul dintre osul sau si clitoris, femeia poate ajunge la orgasm in timpul miscarilor tandre ale partenerului. El mentine contactul cu clitorisul constant si, in plus, stimuleaza vaginul si prin penetrare.

Presiunea tipica exercitata de miscarea zonei pubice a barbatului in timpul relatiilor sexuale normale nu pastreaza contactul constant cu zona clitorisului si astfel multe femei nu pot ajunge la orgasm in acest fel.

Orgasmul colului uterin

In cazul anumitor femei, presiunea constanta exercitata asupra colului uterin poate duce la orgasm. Acest tip de presiune stimuleaza terminatiile nervoase ale pelvisului. Femeilor carora le place sa fie stimulate de partenerul lor cu mana, de cele mai multe ori doresc si stimularea colului uterin.

Orgasmul uretrei
Altor femei le place insa cand le este stimulata uretra. Aceasta este, pana la urma, inconjurata de clitoris pe trei laturi. Uretra este situata intre clitoris si intrarea in vagin. Ea este stimulata prin presiunea exercitata in timpul relatiilor sexuale si, de asemenea, in timpul stimularii orale sau manuale, unde pot fi utilizate miscari mult mai precise.

Orgasmul sanilor
Unele femei spun ca stimularea manuala sau cu ajutor limbii partenerului a sanilor si sfarcurilor le excita atat de mult incat ajung la orgasm. Acest tip de orgasm este inca o dovada a sensibilitatii pielii si a puterii gandurilor noastre.

Stimularea intregului corp
Unele femei spun ca stimularea intregului corp le poate face sa ajunga la orgasm. Orgasmul real are loc in pelvis, dar este indus prin terminatiile nervoase din maini, picioare, limba.

Citeste si Sex cu iubitul, dupa vibrator? Da, si inca cum!
                 Ce vor femeile?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”