Femeile, barbatii si sexul oral. Le place sau nu?

Cati dintre barbati sunt dispusi la orice ora sa ofere sex oral partenerelor lor? Cate femei isi satisfac in acest mod partenerii, fara sa se simta constranse? Si mai ales, ce spun specialistii despre atitudinea noastra
  • Publicat:
Femeile, barbatii si sexul oral. Le place sau nu?
Femeile, barbatii si sexul oral. Le place sau nu?

Cati dintre barbati sunt dispusi la orice ora sa ofere sex oral partenerelor lor? Cate femei isi satisfac in acest mod partenerii, fara sa se simta constranse? Si mai ales, ce spun specialistii despre atitudinea noastra vis-a-vis de sexul oral? Haide sa aflam impreuna!

Femeile

1. Cand ofera
Sunt femei carora le place sa isi satisfaca astfel partenerii. Insa sunt si mai multe care nu accepta sa faca sex oral, sau care o fac, dar fara tragere de inima. Sau in sila. Ei bine, atunci cand primesc un asemenea tratament, barbatii vor sa vada pasiune pe fata femeii, placere, implicare.

Nicidecum o stana de piatra care efectueaza mecanic niste miscari. Iar femeile stiu prea bine acest lucru. Atunci de ce accepta sa faca ceva ce contravine propriilor dorinte?

Sexologii spun ca acesta este rezultatul nesigurantei pe care o simt fata de relatia in care sunt implicate, fata de sentimentele partenerului si fata de ele insele. In plus, ele se gandesc ca daca nu vor face sex oral, partenerul isi va gasi o amanta care sa-i ofere exact ce-si doreste.

2. Cand primesc
Nu le place sa ofere, dar nici cand vine vorba sa primeasca sex oral, femeile nu se dau in vant. Chiar daca sunt innebunite dupa senzatiile provocate, exista un procent foarte mic de femei care ii vor sugera sau cere in mod direct partenerului stimulare orala.

De ce? Ne intoarcem iarasi la nesiguranta, insa de aceasta data sentimentul are legatura cu propriul corp, mai exact cu organul genital. De multe ori isi ascund nuditatea de proprii lor iubiti, ce sa mai vorbim despre ai-i trimite exact la fata locului!

Barbatii

1. Cand ofera
Cati barbati, atatea obiceiuri. Pentru unii, prioritatea numarul unu este sexul oral, pentru altii nu este chiar asa de important. Unii sunt absolut innebuniti sa-i ofere partenerei o astfel de stimulare, atii in schimb nu o fac niciodata.

De asemenea, statisticile arata ca exista barbati care refuza sa ii ofere sex oral partenerei, insa in acelasi timp nu au nici o problema in a face oricarei alte femei.

Si nu in ultimul rand, unii barbati au o sensibilitate aparte, invocand motive precum mirosul, gustul sau chiar forma vulvei, care ii impiedica sa se apropie de aceasta zona.

2. Cand primesc
Ei bine, aceasta este partea care le place barbatilor cel mai mult. Nici nu ar fi prea multe de spus, intrucat extrem de rar un barbat ar refuza o femeie dispusa sa-i ofere stimulare orala.

Mai mult decat atat, ei sunt cei care cer acest lucru atunci cand si-l doresc, si o fac o fac destul de des, considerand sexul oral motiv serios de evaluare a unei relatii.

 
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Intelectualele ajung mai usor la orgasm
Intelectualele ajung mai usor la orgasm
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”