Fara muzica sau fara sex?

Tinerii fani ai muzicii din Marea Britanie considera ca este mai placut sa asculte muzica decat sa faca sex.
  • Publicat:
Fara muzica sau fara sex?
Fara muzica sau fara sex?

Tinerii din Marea Britanie prefera sa renunte la sex decât la muzica, potrivit unui sondaj realizat de o casa de inregistrari, informeaza nme.com.

Conform studiului, tinerii fani ai muzicii din Marea Britanie considera ca este mai placut sa asculte muzica decat sa faca sex. Dintre cei 1.000 de respondenti implicati in cercetare, cu varste cuprinse intre 15 si 24 de ani, 60% au declarat ca ar prefera sa petreaca o saptamana fara sa faca sex decat sa fie privati de placerea de a asculta muzica.

Majoritatea celor chestionati considera ca nu este necesar sa plateasca pentru muzica, 61% dintre acestia fiind de parere ca muzica ar trebui sa fie gratuita, iar 70% recunoscand ca nu se simt vinovati cand descarca on-line gratuit fisiere muzicale.

Femeile, niste obiecte

Calendarele sexy si fotografiile topless cu modele, prezente in diversele publicatii, ii determina pe barbati sa le considere pe femei drept niste obiecte, ne anunta un studiu recent publicat in SUA.

Cand un barbat priveste o femeie in bikini, se ac­ti­veaza o zona din creierul acestuia care es­te asociata uneltelor si altor obiecte. In acelasi timp, activitatile din regiunea ce­re­brala responsabila cu dorinta de a intelege gandurile si sentimentele altor persoane sunt inhibate, potrivit unui studiu recent.

Se lucreaza la gelul anti-HIV

Un gel microbicid care previne trans­mi­te­rea pe cale sexuala a virusului SIV, echi­va­lentul virusului HIV la primate, a fost tes­tat cu succes de cercetatorii americani.

Unul dintre autori a declarat ca echipa trebuie sa perfectioneze formula acestui gel microbicid inainte de a se trece la testele pe subiecti umani, pentru a evalua efectele medicamentului asupra trans­mi­terii virusului HIV la oameni.

Deocamdata, a fost testat pe macaci, iar 80% dintre exemplarele care nu au fost tratate cu acest medicament au contractat virusul SIV, in schimb animalele care au fost tratate cu acest gel microbicid au fost protejate.

Foto: Hepta

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”