Erotismul, o stare de spirit innascuta

Aceasta functie este hranita si dezvoltata din timpul copilariei pana ajungem destul de maturi din punct de vedere emotional.
  • Publicat:
Erotismul, o stare de spirit innascuta
Erotismul , o stare de spirit innascuta

Daca unul dintre interesele de baza ale unui barbat este gasirea placerii sexuale, acest lucru se datoreaza faptului ca avem un simt innascut al eroticului.

Aceasta functie este hranita si dezvoltata din timpul copilariei pana ajungem destul de maturi din punct de vedere emotional. Dar la aceasta stare de maturitate multe cupluri nu ajung decat atunci cand sunt destul de in varsta.

Adolescentii sau cuplurile tinere nu acorda o atentie deosebita erotismului. Dragostea este de ajuns pentru ei si nu au nevoie sa incerce sa defineasca erotismul. Lucrurile stau destul de simpu: “Ne iubim, ne simtim bine impreuna, nu ne facem griji in privinta perfectiunii tehnicii, ne bucuram de noi si nu incercam sa rationalizam acest sentiment”.

De-a lungul anilor insa, pe masura ce obiceiurile noastre se consolideaza, lucrurile se schimba. Monotonia duce inevitabil la plictiseala. Cu exceptia cazului in care imaginatia noastra – lucru ce se intampla cel mai adesea – ne incurajeaza sa aducem unele mici noutati care sa ne invioreze sexualitatea.

Asadar, ce este erotismul?

1. Erotismul este exprimat prin actiuni, dar trebuie sa existe in mintea noastra mai intai. Noi nu putem decide asupra comportamentului erotic.

De multe ori facem gesturi erotice inconstient pentru ca erotismul este o stare de spirit naturala, innascuta. Cei care se priveaza de erotism sunt cei care il resping ca pe un gand murdar sau chiar ca pe un pacat.

2. Eroticul se dezvolta ca o stare de spirit. Fiecare expresie erotica o trezeste pe urmatoarea in mintea noastra. Variatia ideii sau continuarea ei este expusa prin ceea ce facem.

3. Erotic este tot ceea ce se naste in imaginatia noastra, tot ceea ce mintea noastra creeaza pentru un act sexual cat mai versatil si mai magic.

4. Erotic poate insemna redecorarea camerei in care urmeaza sa faci sex cu diferite lumini, oglinzi, accesorii erotice, muzica, filme, carti si reviste erotice etc.

5. Setarea unui aparat de fotografiat cu declansare automata la anumite intervale de timp pentru a va fotografia pe tine si pe partenerul tau in timp ce faceti dragoste poate fi erotic.

6. A face dragoste intr-o padure, masina, lift sau pe masa de bucatarie poate fi erotic.

7. Sa faceti dus impreuna.

8. Sa va priviti in oglinda in timpul actului sexual. Si cate altele!

Pentru tine ce este erotic?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”