Englezoaicele platesc pentru sex

Un sondaj efectuat in Marea Britanie arata ca in timp ce unul din cinci barbati a mers cel putin o data in viata la o prostituata, una din douazeci de femei a apelat cel putin o data la serviciile unui gigolo.
  • Publicat:
Englezoaicele platesc pentru sex
Englezoaicele platesc pentru sex

Un sondaj efectuat cu ocazia lansarii pe DVD al celui de-al doilea sezon din seria Jurnalul secret al unei prostituate (Secret Diary of a Call Girl) scoate la iveala un adevar cat se poate de socant in Marea Britanie: unul din cinci barbati a mers cel putin o data in viata la o prostituata in timp ce una din douazeci de femei a apelat cel putin o data la serviciile unui gigolo.

Potrivit rezultatelor sondajului, care s-a centrat pe dezvaluirea secretelor din viata intima a populatiei britanice, 17% dintre respondenti recunosc ca au platit la un moment dat in viata pentru a-si satisface nevoile sexuale, iar 30% fac acest lucru in mod constant.

Mai mult decat atat, 20% dintre barbatii chestionati sunt de parere ca sexul contra cost este mult mai excitant decat cel normal si mai mult de un sfert dintre participantii la studiu ar apela mai des la prostituate daca si-ar permite.

Aproape jumatate dintre barbati nu considera ca-si insala iubitele oficiale daca merg la prostituate, in timp ce trei sferturi dintre femeile care au raspuns sondajului sustin ca nu si-ar ierta partenerii daca i-ar prinde intr-o astfel de ipostaza.

Gigolo, meserie de succes in Marea Britanie

Surprinzator este ca nu doar barbatii platesc pentru a-si satisface nevoile sexuale, ci si femeile. Una din 20 de femei a apelat la serviciile unui gigolo de-a lungul vietii, iar 15% s-au oprit la fantezii cu un astfel de barbat.

Una din zece femei s-a declarat dispusa sa primeasca in dormitorul conjugal o prostituata pentru a-si condimenta viata de cuplu.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Descopera-ti adevarata orientare sexuala
Descopera-ti adevarata orientare sexuala
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”