De ce se indragostesc barbatii?

Pentru ca un barbat sa se indragosteasca de tine trebuie sa indeplinesti cateva conditii.
  • Publicat:
De ce se indragostesc barbatii?
De ce se indragostesc barbatii?

Barbatii au anumite nevoi ereditare ce trebuiesc satisfacute inainte ca ei sa se poata conecta cu adevarat la tine. Cand un barbat isi da seama, constient sau nu, ca esti ideala pe toate aceste niveluri, atunci e momentul in care se va hotari sa se implice intr-o relatie.

Prima dorinta: sa protejeze
Sa te fereasca pe tine de rau il face sa se simta masculin, puternic. Nu numai ca ar trebui sa te arati neajutorata, dar lasandu-l sa-ti vada partea vulnerabila il vei aduce mai aproape. Asta ii va starni instinctul de a avea grija de tine.

Asa ca da-i sansa sa se ocupe de problemele tale, apoi multumeste-i. Cand un barbat te asociaza cu sentimentul ca are puterile lui Superman, bineinteles ca va dori sa aiba o relatie cu tine. Aceste lucruri ii scot la iveala dorinta de eroism.

Cere-i sa faca ceva pentru tine. Roaga-l sa repare sau sa construiasca ceva. Dandu-i sarcini concrete pe care sa le rezolve ii va consolida sentimentul de succes.

Cere-i opinia. Indiferent ca e vorba de cele 100 de optiuni pe care le ai sau care e cel mai bun site de calatorii, asta ii transmite ca ii apreciezi mintea la fel de mult ca si muschii lui.

Poarta materiale moi. Texturile delicate ca matasea, casmirul si blanurile artificiale declanseaza un raspuns intens la barbatii singuri. Aceste tesaturi accentueaza natura ta blanda, feminina, care ii sporesc instinctele amoroase.

Stai tolanita si motaie in bratele lui astfel incat sa te vada in pozitia cea mai relaxata si de incredere si sigur va simti ca nu mai vrea sa-ti dea drumul.

A doua dorinta: libertatea
Chiar si barbatii singuri (fara probleme emotionale) doresc ca identitatea lor sa ramana valabila dupa ce au devenit jumatatea unui cuplu fericit. Prin lamurirea faptului ca nu vrei ca partenerul tau sa se schimbe, el va simti ca il intelegi cu adevarat si nu-i ameninti stima de sine. Iar asta il va convinge si mai mult mai ca vrea sa se implice intr-o relatie cu tine.

Pune-l pe liber. Barbatii singuri urasc ideea de a fi legati social, asa ca renunta sa mai faci planuri in numele lui. Nu numai ca se va simti usurat si mai deschis fata de tine, dar va incepe el sa se intrebe tot mai des care sunt planurile tale.

Impartaseste-i propriile temeri. Barbatii se retrag de multe ori deoarece considera ca majoritatea femeilor vaneaza doar inelul de logodna. Asadar, daca te simti nesigura in legatura cu implicarea intr-o relatie, spune-i si lui. Astfel va sti ca si tu navighezi in ape noi si nu incerci sa-l prinzi in capcana.

Reinventeaza-te. Mici modificari la aspectul tau din cand in cand ii vor reaminti ca esti o persoana complexa si ai o personalitate dezvoltata.

Respecta-i intimitatea. Un spatiu fizic care e doar al lui e un urias simbol de independenta pentru un barbat. O dovada ca ii respecti acest spatiu poate fi, de exemplu, sa stai departe de biroul lui si sa nu tragi cu ochiul la numele apelantului atunci cand is suna telefonul.

Dorinta numarul trei: sa straluceasca
Barbatii au nevoie sa stie ca sunt apreciati si respectati. Cand e cu tine, ii creste stima de sine, atat in interior, cat si in ochii celorlalti. Si astfel va dori in mod natural sa fie atasat de tine.

Fa-l fericit. Razi atunci cand unul dintre voi pierde echilibrul in timpul unui moment intim. Mergeti la comedii romantice sau parodii. Scoate-l in oras atunci cand e ursuz. Daca reusesti sa mentii lucrurile simple, chiar si atunci cand va confruntati cu perioade foarte stresante, ii vei deveni indispensabila.

Fii un fluture social. Barbatii sunt priceputi la lucruri de care e responsabila partea stanga a creierului, cum sunt vanzarile sau sportul, dar poate deveni stangaci cand vine vorba de legaturi sociale. Preia conducerea si fii fermecatoare cu persoanele pe care le intalniti. Cu siguranta va fi foarte recunoscator ca te are.

Joaca jocuri inteligente. Activitatile care necesita istetimea mentala, cum e Scrabble, puzzle sau sah, ii pot maguli pasiunea. Poate suna nebunesc, dar dovada ca te descurci sa rezolvi probleme ii arata in mod subconstient ca esti o alegere buna.

Poarta-te ca si cum ai fi marele premiu. Vazandu-te prin ochii celorlalti ii va aduce aminte cat de speciala esti. Invita-l la un eveniment in domeniul caruia excelezi, indiferent daca e la karaoke sau vreun concurs culinar.

Dorinta numarul patru: confortul
Sa te indragostesti e un proces care presupune dezvoltarea atasamentului fata de o persoana si se intampla atunci cand oxitocina iti inunda creierul. Poti elibera acesti hormoni ai dragostei facandu-l sa creada ca pur si simplu va potriviti.

Cand el se simte atat de confortabil cu tine incat uita ca e intr-o relatie si pur si simplu ii face placere sa-si petreaca timpul cu tine, se va simti incurajat.

Lasa-l sa te vada cand te aranjezi. Sa te pregatesti in fata lui consolideaza intimitatea dintre voi pentru ca ia parte la ceva ce doar el poate fi martor. Poarta-te ca o zeita, aplica senzual rujul sau pudra pe obraji si sigur ii vei atrage atentia.

Gatiti impreuna. Cand se afla in apropierea mancarii, nivelurile oxitocinei la barbati cresc. Cu cat mai des pregatiti masa in doi, cu atat te va asocia cu starea de bine pe care o traieste atunci cand mananca.

Alege marca lui preferata. Pentru produsele pentru care nu ai o marca preferata, alege-o pe cea folosita de el. In subconstient se va simti ca acasa cand va veni in vizita la tine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”