Poziţii sexuale în funcţie de mărimea penisului

Când vine vorba de sex, MAI MARE nu înseamnă neapărat mai bine, după cum urmează să descoperim în rândurile de mai jos.
  • Publicat:
Poziţii sexuale în funcţie de mărimea penisului

Când vine vorba de sex, MAI MARE nu înseamnă neapărat mai bine, după cum urmează să descoperim în rândurile de mai jos.

Vestea bună este că plăcerea maximă poate fi obţinută garantat dacă ţii cont de câteva sfaturi privind poziţia ideală pentru toate mărimile şi formele de penis.

Îţi prezentăm în continuare patru poziţii sexuale diferite care te vor duce mai mult ca sigur spre extaz, indiferent că ai un penis mic, mare, curbat sau pur şi simplu…normal.

Adevărat sau Fals? – Află cele 7 mituri despre mărimea penisului!

Penis normal – Poziţia Dragonului ghemuit

Înfăşoară-ţi braţele de umerii lui şi picioarele în jurul trunchiului şi lasă-l să te pătrundă. Poziţia este ideală pentru obţinerea climaxului de ambele părţi şi este deosebit de confortabilă, nefiind necesare exerciţiile prealabile la sala de forţă.

Penis MARE – Se impune preludiu!

E nevoie să petreceţi minimum 10-15 minute cu mângâieri şi atingeri senzuale pentru ca vaginul să fie pregătit de marea intrare. Pentru a controla adâncimea penetrării, cea mai bună poziţie este cea Tu Deasupra. E simplu, închipuie-ţi că faci genuflexiuni! Cu cât mai jos te laşi, cu atât mai intense vor fi rezultatele. Pentru sprijin, îl poţi ruga să îndoaie genunchii şi astfel să beneficiezi de confortul unui “scaun” orgasmic .

Penis mic – Strânge cât poţi!

Dacă ai parte de un partener mai puţin dotat de la natură, nu trebuie să intri în panică. Există soluţii! Stai pe spate, cu umerii şi capul pe pernă, şi ridică uşor bazinul, având grijă să ai coapsele cât mai încordate. Îţi recomandăm şi câteva exerciţii Kegel care te ajută să îţi strângi vaginul pentru senzaţii tari. Şi încă un sfat valoros: evită folosirea lubrifianţilor!

Penis curbat – linguriţă pe dreapta sau stânga!

În funcţie de orientarea celui care îţi va aduce orgasmul, este indicată şi ridicată în slăvi poziţia linguriţei. Pe dreapta sau pe stânga, tu vei sta cu spatele, iar el te va penetra aşa cum îi este mai comod şi mai sigur. Iar dacă penisul are o curbură orientată în sus, poziţia you on top este cea recomandată, favorizând astfel stimularea punctului G, care se găseşte pe peretele vaginal frontal, dar şi asigurând o privelişte excitantă pentru partener.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”