Filmele pentru adulti: afrodiziace naturale?

Unele cupluri isi imbunatatesc viata sexuala si isi dezvolta imaginatia in urma vizionarii unui film de acest gen care reuseste sa creasca semnificativ libidoul partenerilor
  • Publicat:
Filmele pentru adulti: afrodiziace naturale?
Filmele pentru adulti: afrodiziace naturale?

Daca iti doresti sa-ti pigmentezi viata sexuala, ai la indemana si o alta metoda: filmele pentru adulti. Foarte stimulante, acestea pot creste nivelul de excitare al ambilor parteneri insa atentie: produc dependenta!

De cele mai multe ori, barbatii sunt cei care se uita la filmele de acest tip si incearca ulterior sa isi convinga si partenerele sa o faca. Pentru un efect benefic asupra vietii de cuplu, si nu unul contrar dorintelor, este de preferat sa se tina cont de tipul filmului.

Cum sa iti alegi filmul?

Cel mai important criteriu trebuie sa fie legat de dorintele partenerilor. Barbatii prefera imaginile explicite din timpul actului propriu-zis, pe cand femeile reactioneaza mai mult la stimulii verbali (cum ar fi cuvintele explicite scrise sau rostite). Astfel, daca doresti sa iti convingi partenera sa se uite cu tine la un film pentru adulti, alege pentru inceput unul romantic, in care apar scene fierbinti.

Cum sa il vizionezi?

Daca vreti sa va bucurati impreuna de un film pentru adulti, puteti sa o faceti in mai multe feluri: va uitati pana la sfarsit dupa care incepeti sa faceti dragoste, il priviti, timp in care va mangaiati sau faceti sex in acelasi timp cu desfasurarea actiunii propriu-zise, adoptand aceleasi pozitii ca si actorii.

Avataje oferite de filmele X

Unele cupluri isi imbunatatesc viata sexuala si isi dezvolta imaginatia in urma vizionarii unui film de acest gen, acesta reusind sa creasca semnificativ libidoul partenerilor.

Dezavantaje asupra vietii de cuplu

Din pacate, pornografia disponibila pe internet arata imaginea unei sexualitati care nu corespunde realitatii dintre parteneri. Scenele sexuale sunt lipsite total de afectiune si de tandrete, iar acest lucru poate avea un impact negativ asupra vietii de cuplu.

Ba mai mult, filmele pentru adulti pot crea dependenta, iar dorinta partenerilor de a face dragoste nu mai poate fi starnita decat cu ajutorul lor. Atat barbatii cat si femeile pot avea impresia ca prestatia partenerului este extrem de proasta, in comparatie cu ce au vazut in film – lucru care la randul lui nu este deloc bun.

De aceea, filmele pentru adulti trebuie vizionate doar din cand in cand si este de preferat sa aiba un subiect cat de cat decent, limbaj erotic si scene cat mai fierbinti.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân