Cucereste-o din cuvinte!

Nu sti ce sa-i spui unei femei atunci cand o intalnesti, astfel incat sa o impresionezi? Iti dam cateva sfaturi incat sa o "faci" din cuvinte!
  • Publicat:
Cucereste-o din cuvinte!
Fa-o din cuvinte!

Vrei sa o cuceresti si nu sti cum sa te porti? Nu sti ce sa-i spui atunci cand o intalnesti, astfel incat sa o impresionezi? Hai sa descoperim impreuna tainele feminine.

Nu o intimida

La o prima vedere, comunicarea este cruciala si de ea depinde felul in care esti perceput de catre o femeie, asa ca alege-ti cu mare grija cuvintele si stilul de exprimare. Mentine conversatia neutra, adica nu intra in subiecte profunde si extrem de personale, intrucat nu este momentul.

Adu in discutie subiecte care sa nu va fac pe nici unul dintre voi sa va simtiti inconfortabil si, chiar daca vrei sa o impresionezi, nu o maguli cu declaratii din cele mai aprinse. S-ar putea sa o sperii.

Fii tu insuti

Femeile au o intuitie foarte buna si isi vor da seama cu siguranta daca insiruirea de calitati pe care o expui este reala sau nu. Asa ca, incearca sa nu vorbesti foarte mult despre tine, nu sari de la un subiect la altul si nu o intrerupe atunci cand este randul ei la replica.

In plus, ai putea sa asculti si ce are ea de zis, chiar daca nu te intereseaza prea tare – femeile adora barbatii care stiu sa asculte.

Totodata, incearca sa gasesti un subiect care sa va intereseze pe amandoi. Cine stie, poate va duce la o discutie incitanta care sa creeze o legatura intre voi.

Evita momentele de liniste

Daca vrei sa o impresionezi prin cuvinte, pauzele de liniste nu te vor ajuta deloc. Din contra, s-ar putea sa lasi o imagine cam neplacuta. Tocmai de aceea, trebuie sa fii coerent si sa asiguri o continuitate a discutiei. In cazuri extreme, cand ti-ai pierdut complet inspiratia, poti sa deschizi celebrul subiect „vremea de afara”. Functioneaza intotdeauna.

Nu te contrazice cu ea

Conflict verbal la prima intalnire? Poti sa iti iei gandul de la o impresie buna. Femeile urasc barbatii care nu accepta si alte puncte de vedere, mai ales ca ele au atat de multe!

Nu incerca sa ii dovedesti cat de tare se inseala vizavi de un subiect anume si nu te comporta ca si cum ai fi cel mai destept din lume. Lasa subiectele fierbinti pentru altadata si gaseste unele asupra carora sa aveti opinii similare.

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân