Ce faci cand partenerul te refuza in dormitor?

Cuplurile uneori nu se sincronizeaza cand vine vorba de sex.
  • Publicat:
Ce faci cand partenerul te refuza in dormitor?
Ce faci cand partenerul te refuza? In dormitor!

E posibil sa ti se fi intamplat si tie ca partenerul tau sa te refuze atunci cand ai luat initiativa unei seri de nebunii printre cearsafuri. Poate fi foarte neplacut, stim. Mai ales in cazul in care nu e prima data, iar tu incepi sa devii din ce in ce mai morocanoasa.

Nu renunta dupa prima respingere

Cuplurile uneori nu se sincronizeaza cand vine vorba de sex. Asta inseamna ca unul dintre ei isi doreste relatii intime, in timp ce celalalt vrea sa doarma sau sa se uite la televizor, spre exemplu.

Acest lucru este valabil mai ales in cuplurile in care femeia este, sa spunem, o persoana matinala, iar barbatul prefera relatiile sexuale numai seara. Nu e nimic in neregula cu acest lucu pentru ca poti face un compromis.

Adevarata problema apare abia o data cu respingerea, atunci cand un partener ii taie macaroana celuilalt si ii da de inteles ca sexul nu este o optiune in acel moment.

Daca dorinta persoanei care doreste sa faca sex este foarte puternica, exista o problema daca cei doi nu se sincronizeaza: apar frustrarile.

Iar increderea dintre cei doi se poate transforma intr-o problema suplimentara. Si asta din cauza ca persoana respinsa ar putea sa se simta ciudat si sa devina trista si chiar nervoasa. Ea poate crede ca partenerul a respins-o pentru ca nu o mai doreste.

Iar acesta e si motivul pentru care iti spunem sa nu renunti cu una cu doua. Mai incearca.

Incearca sa il stimulezi si sa-l convingi ca este de fapt un moment potrivit. Mai ales daca stii ca ceea ce face nu e chiar atat de important, sexul nu e imposibil si e vorba doar de oboseala sau lipsa de chef. Cu atat mai mult daca se intampla dimineata, cand este necesar ceva mai mult efort pentru a trezi pe cineva de-a binelea.

 

Nu pune respingerea la suflet

Daca lipsa de interes pentru sex nu este un lucru frecvent, ci doar o exceptie, nu ai nici un motiv sa se simti rau. Fara indoiala, partenerul tau inca te iubeste, ceea ce inseamna ca te si doreste in continuare, doar ca in acel moment nu e interesat de sex.

Poate are nevoie de ceva mai mult efort din partea ta sau poti sa astepti un timp – o ora, sa zicem – pana cand lucrurile se vor desfasura de la sine. Deci nu trebuie sa fii suparata sau nervoasa pentru ca nu faci decat sa complici situatia.

Ii vei da partenerului tau impresia ca pentru voi sexul e o obligatie, iar tu ai ordonat sa se intample. Acest lucru te va face si mai nervoasa pentru ca va veti spune cuvinte si lucruri nepotrivite si neadevarate.

Cel mai bine ar fi sa te controlezi si sa nu reactionezi impulsiv. Asteapta un alt moment pentru sex, pastreaza-ti dorinta si arata-i partenerului ca nu e nici o problema daca te-a respins de data asta.

Nu incerca sa te razbuni respingandu-l intentionat intr-o alta situatie. Este cel mai rau lucru pe care il poti face. Cu siguranta el nu te-a respins din insolenta, ci pur si simplu pentru ca nu a fost un moment potrivit, iar voi nu ati fost sincronizati.

Cum sa-l convingi totusi?

Femeile cu siguranta sunt mai norocoase. Ele isi pot folosi farmecele si isi pot convinge partenerii pentru o partida de sex, indiferent cat de somnorosi sunt. Cel mai bun inceput este, bineinteles, un trup gol-golut. Poti sa te atingi si sa te lipesti de partenerul tau care, fara indoiala, se va trezi.

Daca nu e deajuns, incepe sa ii saruti sfarcurile si gatul. In cazul in care e in continuare adormit, o sugestie buna ar fi sexul oral. Un lucru pe care cu siguranta nu o sa-l respinga! Sexul oral poate fi si o forma excelenta de preludiu.

Daca vorbim despre un barbat ocupat – mai are ceva de facut pentru serviciu – ai putea sa umbli prin jurul lui in lenjerie sau chiar dezbracata. Asta trebuie ii atraga atentia si sa functioneze.

Nu dispera prea curand. Lasa seductia sa te incite si transforma ceea ce se intampla intr-o provocare pentru tine ca sa-l aduci in pat.

Tu ce ai facut cand ai fost respinsa?

Citeste si Tot ce trebuie sa uiti despre sex!
                  Muzica pentru…

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Motive de mimat orgasmul
Motive de mimat orgasmul
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”