Bărbaţii pe care TREBUIE să îi ocoleşti!

Cu siguranţă l-ai întâlnit până acum pe unul dintre ei! Sunt acele categorii de bărbaţi de care, pur şi simplu, ar trebui să stai departe!
  • Publicat:
Bărbaţii pe care TREBUIE să îi ocoleşti!

Cu siguranţă l-ai întâlnit până acum pe unul dintre ei! Sunt acele categorii de bărbaţi de care, pur şi simplu, ar trebui să stai departe!

Fie că încă simte „fluturaşi” pentru fosta, fie că are o relaţie mult-prea-apropiată cu mama sau că ţine prea mult la libertatea proprie, există anumiţi bărbaţi cu care, nu numai că nu vei reuşi să construieşti o relaţie adevărată, dar care îţi vor pune „pauză” în a-ţi găsi, cu adevărat, jumătatea!

Bărbatul îndrăgostit de fosta

Îl poţi observa de la 1000 de poşte depărtare. Totul pare să-i reamintească de fosta iubită şi totul îi va aminti, cel puţin până va reuşi să treacă peste această „relaţie fantagorică”. Între timp, tu ar trebui să fii cea care trece peste…el!

Fricosul de angajament!

Acest tip de bărbat pune libertatea proprie înaintea a orice. Simte angajamentul ca fiind un cuvânt „interzis” şi relaţiile ca fiind un timp realmente pierdut. Nu percepe ideea de a împărţi spaţiul, planurile, banii sau viaţa lui cu cineva. Nu contează dacă persoana de lângă el îi aduce numeroase beneficii şi împliniri, contează doar ca libertatea lui să nu fie îngrădită de nimeni şi nimic.

Bărbatul perfecţionist

Se îndrăgosteşte…des, de câte şi mai câte femei dar, inevitabil, găseşte câte un defect pentru a fi dezamăgit. Chiar dacă va găsi femeia „perfectă”, va fi mereu în căutare de una mai bună, mai slabă, mai înaltă, mai blondă sau mai inexistentă.

Nu o sa fii niciodata destul de bună pentru el şi asta deoarece el nu va fi niciodată destul de mulţumit. Şi în timp ce el îşi va pierde o eternitate căutând perfecţiunea, tu vei pierde o eternitate aşteptând. DON’T!

Mult-prea-devotatul-tătic

Există bărbaţi care se ascund, literarmente, în spatele copiilor săi. Bineînţeles, faptul că le acordă copiilor săi toată atenţia necesară este o calitate. Dar când evită orice îi propui tu sub scuza copiilor, ar fi bine să te ascunzi şi tu…undeva cât mai departe!

Inima lui îi aparţine mamei sau tatălui său

În mod normal, o relaţie bună cu părinţii, în special cu mama, arată că este un bărbat bine-crescut, într-un mediu sănătos şi că dă dovadă de respect şi bun-simţ faţă de femei. ÎM MOD NORMAL.
Dar când această relaţie cu mama, intervine în orice activitate sau decizie a voastră, lucrurile nu mai sunt chiar normale. Dacă mama lui este cea care ia deciziile în relaţia voastră şi dacă înainte să vă faceţi planuri pentru weekend o sună să vadă dacă este de acord, ar fi bine să o iei în altă direcţie! La urma urmei, te-ai angajat într-o relaţie cu el, nu cu el şi mama lui.

Barbatul adolescent pentru totdeauna

Mai are puţin şi împlineşte 60 de ani, dar el se comportă şi arată de 35. Îşi petrece fiecare seară în cluburi cu prietenii săi (de obicei mult-mai-tineri), demontând toate stereotipurile despre adulţi! De fapt, el chiar se simte de 20 de ani şi are aceleaşi interese şi preocupări ca atare. Totuşi, „şarmul” acesta îţi va afecta relaţia mai devreme sau mai târziu.
Dacă la început ţi se va părea distractiv să retrăieşti momentele adolescenţei, când va veni vorba de lucruri serioase, nu-ţi va plăcea să iei decizii cu un „băieţel imatur”.

Concluzia este că, dacă ai dat peste oricare dintre aceste tipuri de bărbaţi, ar fi bine să fugi! „Balta are destul peşte” şi există, încă, mulţi bărbaţi în care vei găsi exact ceea ce cauţi, fără să fii nevoită să îl împarţi cu „fantoma” fostei iubite, cu nemărginitul său ego sau cu mama, pisica sau copiii.

Ţine minte! Nici unul dintre aceste „tipuri” nu se aplică doar la bărbaţi! Şi femeile pot fi „predispuse” la aceste categorii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”