Alege cadoul potrivit de Crăciun în funcţie de „vechimea” relaţiei!

Alegerea cadoului ideal de Crăciun poate fi un lucru extrem de stresant. Dacă nu îi place? Dacă e prea mult? Dacă e prea puţin? Ca să te scăpăm de un stres, am întocmit o scurtă listă cu idei de cadouri în funcţie de logevitatea relaţiei tale!
  • Publicat:
Alege cadoul potrivit de Crăciun în funcţie de

Alegerea cadoului ideal pentru iubitul tău, de Crăciun, poate fi un lucru extrem de stresant.

Dacă nu îi place? Dacă e prea mult? Dacă e prea puţin?

Ca să te scăpăm de un stres, am întocmit o scurtă listă cu idei de cadouri în funcţie de logevitatea relaţiei tale!


 

Mai scurtă de 3 luni

Poţi alege un tricou drăguţ, o cravată, şoşete, un DVD cu serialul lui preferat, o pereche de ochelari de soare, sau, dacă este fumător, o tabacheră draguţă sau nişte ţigări mai fancy.

6 luni

Deja te poţi relaxa. Îi ştii deja al doilea nume, îţi permiţi să faci mişto de părul lui ciufulit şi poţi deja să-i faci cadouri mai amuzante. Aşadar, poţi alege: carduri pentru sărut, îmbrăţişare sau chiar sex, un set de poker, un portofel mişto sau un set de bărbierit.

9 luni

Deja poţi, şi ar trebui, să cheltui puţin mai mult şi să-i oferi un cadou mai „serios”, cum ar fi: un parfum, un tricou de fotbal cu autograful jucătorului său preferat, bilete la un concert care îi place sau, dacă nu ai un buget limitat, un gadget de ultimp oră îl va impresiona, cu siguranţă!

Un an

Lucrurile devin serioase, deci cadourile ar trebui să fie pe măsura: un ceas de la firma care îi place, o pereche de căşti de ultimă generaţie sau un weekend out-of-town sunt cadouri ideale!

După doi ani

Deja aţi trecut prin toate „dulcegăriile” de Valentine’s day şi îi poţi oferii aproximativ orice, indiferent de buget. Fie că alegi ceva mai sentimental, cum ar fi: o felicitare plină de inimioare sau o poză înrămată cu voi doi, fie că îi cumperi ultimul telefon apărut sau un obiect vestimentar de la magazinul lui preferat, orice cadou va fi binevenit!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Relaţia viitorului
Relaţia viitorului
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”