Ajutor! Partenerul meu are un fetis neobisnuit!

Ce te faci cand partenerul tau iti spune pe nepusa masa ca are un fetis salbatic, poate chiar neobisnuit, ce nu corespunde in nici un caz cu preferintele tale sexuale?
  • Publicat:
Ajutor! Partenerul meu are un fetis neobisnuit!
Ajutor! Partenerul meu are un fetis neobisnuit!

Ce te faci cand partenerul tau iti spune pe nepusa masa ca are un fetis salbatic, poate chiar neobisnuit, ce nu corespunde in nici un caz cu practicile tale sexuale?

Sexul si fetisurile
Fetisurile sunt o parte din viata sexuala. Aceste lucruri specifice au o putere speciala asupra declansarii dorintei sexuale a unei persoane. Oamenii au avut fetisuri dintotdeauna.

Baza unui fetis se formeaza inca din copilarie. Unele fetisuri sunt mai greu de remarcat, in timp ce altele sunt explicite, dar aproape oricine le are. Un fetis adauga “un plus” sexului si uneori ofera o placere sexuala suplimentara. Multi psihologi si sexologi sunt de acord cu fetisurile, dar in acelasi timp avertizeaza in privinta dependentei de acestea.

Uneori dragostea pentru un fetis se transforma in dependenta ducand pana in stadiul in care activitatea sau dorinta sexuala nu mai este posibila fara el. Cu toate acestea, fetisurile nu sunt ceva de care ar trebui sa iti fie teama. Pana la urma, sexul este un joc in care noutatile si experimentele sunt aproape intotdeauna binevenite.

Nu intra in panica
Cum comunicarea este vitala pentru o viata sexuala grozava, cel mai bine este ca tu si partenerul tau sa va impartasiti dorintele si fanteziile. Cand porti o astfel de conversatie, asigura-te ca veti spune intotdeauna tot. In acelasi timp insa, trebuie sa fii constienta si de faptul ca poti fi surprinsa in orice moment de noile dorinte sau fetisuri ale iubitului tau, indiferent cat de bine crezi ca-l cunosti.

Prin urmare, nu fi prea uimita daca doreste sa-ti linga pantofii si picioarele, sa-ti suga degetele, sa fie dominant, sa jucati rolul diferite, sa foloseasca jucarii sexuale sau tot felul de alte lucruri asemanatoare. Daca fanteziile lui indica o schimbare destul de drastica in viata sexuala, nu intra in panica pentru ca el nu va mai avea incredere din nou in tine si astfel comunicarea dintre voi va fi blocata.

Asculta dorintele partenerului tau, iar daca ai dificultati in satisfacerea lor, mai degraba foloseste alte tactici decat respingerea dorintelor lui imediat. Intreaba-l de ce gaseste sexy fetisul pe care-l are si ce anume ii provoaca dorinta in aceasta practica sexuala. Partenerul tau s-ar putea sa te convinga cu un raspuns bun.

Uita-te la un film pentru adulti
Prin urmare, partenerul tau ti-a spus ca vrea sa fii stapana lui intr-o noapte, iar el va deveni sclavul tau supus. Dar ti-a mentionat daca, spre exemplu, ar vrea sa fie legat, incatusat sau lovit? Acorda-ti timp pana dai un raspuns afirmativ pentru ca e nevoie de ceva curaj pentru executarea acestor lucruri indraznete.

Prima data intotdeauna ti-e frica daca vei juca rolul cum trebuie pentru ca vrei ca partenerul tau sa fie multumit de tine si de viata voastra sexuala. Asadar, daca te-ai decis sa fii stapana lui, incearca sa afli mai multe despre tehnicile care se folosesc in astfel de situatii.

Poti sa citesti mai multe despre fetisul pe care intentionezi sa-l pui in aplicare pe Internet sau sa urmaresti un film pentru adulti cu acest subiect. De asemenea, poti adauga si unele dintre ideile tale, iar partenerul tau va fi, fara indoiala, incantat de performanta.

Relatia voastra se va schimba?
Daca esti ingrijorata ca partenerul tau te va privi in mod ciudat din cauza acestor practici fetisiste sau isi va forma o alta opinie despre tine, poti sa te simti usurata. Acelasi lucru este valabil si in cazul tau, pentru ca nu-ti vei iubi partenerul mai putin dupa ce el va juca un rol-fetis.

Fetisul poate, fara indoiala, chiar sa intareasca legatura dintre voi si sa va duca viata sexuala cu un pas mai departe. S-ar putea sa-ti si placa aceste lucruri noi atat de mult incat sa vrei sa le practici cat mai des posibil. Nu te teme sa experimentezi sexual, chiar daca asta implica lucruri pe care intotdeauna le-ai gasit neobisnuite.

Tu ce parere ai despre fetisurile sexuale?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Emilia Potenteu - psiholog
Emilia Potenteu este psiholog şi a fost colaborator al revistei şi site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. Emilia Potenteu este autor al multor texte dedicate problemelor psihologice de cuplu, problemelor sexuale care intervin în cuplu, dar şi provocărilor pe care le ridică educaţia sexuală ...
citește mai mult
Forum sex: Rutina, rutina si iar rutina
Forum sex: Rutina, rutina si iar rutina
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”