8 semne care arată că el e alesul!

Cum ştim că el este „the one”? Iată câteva semne care indică că nu mai trebuie să cauţi!
  • Publicat:
8 semne care arată că el e alesul!

Orice femeie îşi doreşte un „prince-charming”!

Acel bărbat care să fie perfect în ochii lor, să facă gesturi mici dar care nouă, femeilor, să ni se pară incredibile! Şi totuşi, cum ştim când l-am găsit?

Cum ştim că el este „the one”?

Iată câteva semne care Îţi arată că nu mai trebuie să cauţi!

Se laudă mereu cu tine! Fie că ai fost promovată la muncă, ai câştigat bilete la un concert sau pur şi simplu ai avut o zi bună, nu se abţine din a menţiona asta tuturor cunoscuţilor înainte ca tu să apuci să scoţi o vorbă. Şi asta pentru că este cel mai mare fan al tău!

Chiar dacă sunteţi împreună de ani de zile, încă mai face gesturi drăguţe pentru tine, cum ar fi să-ţi deschidă uşa sau să te ia în braţe până la ea, atunci când te dor picioarele după o zi „pe tocuri”.

Nu încearcă să te schimbe. Ştie că eşti mai dezordonată decât el, că nu ai putea să găteşti nici pentru a-ţi salva viaţa sau că drumul la piaţă ţi se pare inutil şi inuman, dar cu toate acestea, te acceptă fără să se plângă!

„Mi-e dor de tine” nu e doar o frază pe care o spune ca să fie drăguţ. Chiar simte asta, deşi au trecut doar două ore de când v-aţi văzut ultima dată.

Poţi să plângi cât vrei în faţa lui, fără să fii stânjenită. Ştie când să se îngrijoreze cu adevărat sau când plângi doar pentru că ai văzut o scenă siropoasă a unui film.

Când prietenii tăi se plâng de micile „defecte” ale partenerilor de viaţă, tu eşti tăcută, neavând mai nimic de spus. Nu e vorba că vrei să te lauzi, dar pur şi simplu nu te confrunţi cu nici o astfel de „problemă”.

Îi pasă de prietenii tăi! Dacă unul dintre ei are o zi proastă, îţi sugerează să petreci timp cu el/ea, ba chiar se oferă să vă însoţească la cină. De asemenea, dacă nu ai pomenit-o pe una din prietenele tale de mult timp, va avea grijă să te întrebe ce mai face.

Îţi spune, din senin, că arăţi incredibil de bine. Şi, de obicei, se întâmplă chiar în zilele în care nu ţi-ai aranjat părul, nu te-ai machiat sau nici măcar nu ai ieşit din hainele de casă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”