Ce vor barbatii cu adevarat?

Cateva sfaturi pentru barbati care le prind bine femeilor.
  • Publicat:
Ce vor barbatii cu adevarat?
Ce vor barbatii cu adevarat?

Se pare ca dorintele barbatilor sunt mult mai simple, mai dulci si mai surprinzatoare decat ti-ai imaginat vreodata. Ei nu vor nici sa te tranformi peste noapte in Angelina Jolie si nici sa le indeplinesti toate fanteziile posibile. Afla mai jos cum poti sa-i faci pe plac partenerului tau.

“Sa petreci mai multe seri cu fetele”
Da, ai auzit bine. Pentru ca atunci cand iesi in oras doar cu cele mai bune prietene, iti reincarci bateriile, te detensionezi si vii acasa mult mai vesela. Barbatii joaca putin murdar in astfel de situatii pentru ca, de fapt, spera ca in felul asta sa obtina si ei mai multe seri doar cu baietii.

 “Un raft doar pentru el in dulapul din baie”
Nu doar un spatiu de doi centimetri, ci un raft intreg, dintr-un capat in celalalt al dulapului. Partenerul tau si-ar dori tare mult sa-si salveze aparatul de ras de invazia de rujuri, parfumuri, creme si alte batoane si triunghiuri secrete. Fa-i si lui putin spatiu!

“Sa fie treziti in mijlocul noptii pentru sex”
Exista doua lucruri pe care orice barbat implicat intr-o relatie pe termen lung si le doreste: excitare si nuditate. Barbatii vor sa fie treziti la ora 3 dimineata, sa le spui ca ai avut un vis erotic si nu poti adormi la loc. Iar apoi sa va dezlantuiti intr-un joc sexual salbatic.

“Permisiunea de a sari peste unele seri plictisitoare”
Partenerul tau crede ca familia ta este grozava. Pe bune! Ii sunt dragi fratii tai, surorile tale si, bineinteles, parintii tai, dar parca mai mult iubeste trandavitul in fata televizorului.  Nu e nimic personal, dar o sambata dupa-amiaza de leneveala, in loc de chinuitoarea conversatie la petrecerea nepoatei tale, ar fi cel mai grozav cadou. Ca recompensa, s-ar putea ca data viitoare sa mearga cu tine la cumparaturi, fara alte comentarii si targuieli.

“Sa le spui cat de barbati sunt cand repara ceva”
Chiar daca schimba doar un bec ars, barbatii vor sa fie alintati si laudati indelung pentru asta. Se spune ca nimic nu face un barbat sa se simta mai bine decat atunci cand iubita lui ii aduce o bere dupa ce a lucrat din greu. Da, pare o chestie de pe vremuri, dar e adevarat.

Sex oral
Evident. Nimic de adaugat.

“Sa vorbesti murdar”
Nu conteaza ce, dar sa fie in pat. Chiar daca nu are nici un sens, o propozitie soptita la ureche ce include un cuvant mai deocheat, pe barbati ii face sa se simta bine.

“Sa nu ii spui in fiecare dimineata cat de grasa esti”
Cui ii pasa daca nu mai incapi intr-o rochie pe care obisnuiai sa o porti acum 15 ani? Partenerul tau s-a obisnuit cu tine si nu vede nimic in neregula. Ba mai mult, increderea de sine este sexy, in timp mofturile ca te simti grasa si umflata, nu sunt. Pana la urma, nici barbatii nu arata asa cum si-ar dori, dar asta nu ii impiedica sa se poarte ca si cum ar fi niste super tipi.

“Putina cicaleala cand si cand”
O cicaleala buna isi are sensul din cand in cand. Daca nu ar fi femeile cele care au grija mereu ce mananca, beau sau cum se imbraca, cei mai multi ar trai doar cu bere si pizza si s-ar imbraca in pantaloni scurti. S-ar putea sa suspine si sa comenteze la cicaleala ta, dar, la sfarsitul zilei, partenerul tau sigur stie ca de fapt vrei doar sa ai grija de el. Si desi nu o va recunoaste probabil niciodata, asta il face sa se simta destul de bine.

Tu ce crezi ca vor barbatii de la o femeie?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”