Britanicii rezista cel mai mult in asternut, turcii cel mai putin!

Britanicii fac sex, in medie, 10 minute, inainte sa atinga orgasmul. La polul opus se afla turcii, cronometrati cu 4,4 mi­nute.
  • Publicat:
Britanicii rezista cel mai mult in asternut, turcii cel mai putin!
Britanicii rezista cel mai mult in asternut

Cercetatorii olandezi au pus la cale un stu­diu care sa le spuna ce barbati, de na­tio­na­litati diferite, rezista mai mult in pat. Tema era ejacularea prematura.

Au reusit sa convinga vreo 500 de oameni, din 5 tari, si le-au „masurat” pe ceas perfor­mantele sexuale.

Asa au aflat ca britanicii fac sex, in medie, 10 minute, inainte sa atinga orgasmul (alcoolul ar fi „de vina”, a comentat un interlocutor pentru „The Sun”). Americanilor le-a revenit locul 2, cu o medie de 8 minute, iar olandezii sunt pe 3 cu 6 minute si jumatate.

Le urmeaza spaniolii – care le ofera partenerelor de obicei cam 4,9 minute de placere si, pe ultimul loc, turcii, cronometrati cu 4,4 mi­nute.

Iar un barbat, a carui nationalitate nu a fost dezvaluita, a „rezistat” doar 6 se­­cunde, au declarat initiatorii cercetarii. E drept, a existat si unul cu… 52 de minute.

Afla mai multe din editia tiparita a revistei Ce se intampla doctore?

Foto: SHUTTERSTOCK
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân