Blonda sau bruneta? Depinde

52% dintre barbati au spus ca prefera sa se insoare cu o femeie bruneta deoarece acestea sunt mai romantice si mai sensibile.
  • Publicat:
Blonda sau bruneta? Depinde
Blonda sau bruneta? Depinde

Cei mai multi dintre barbati prefera sa aiba iubite blonde, dar recunosc, in acelasi timp, ca ar vrea sa se insoare cu femei brunete, potrivit unui sondaj britanic.

Pentru mai mult de jumatate dintre barbatii intervievati, numarul de intalniri pe care le-au avut cu femei blonde l-a depasit cu 19% pe cel al intalnirilor avute cu femei brunete, deoarece, spun ei, blondele sunt mai sexy.

52% dintre barbati au spus ca prefera sa se insoare cu o femeie bruneta deoarece acestea sunt mai romantice si mai sensibile, comparativ cu 18% dintre barbati care au considerat ca blondele ar fi niste sotii foarte potrivite.

Si barbatii sufera de „menopauza”

Unul din 5 barbati – cam 20% – sufera de „menopauza masculina” care ii face sa aiba un lidibou scazut si le provoaca oscilatii ale nivelului de energie, in jurul varstei de 65 de ani. Se mai numeste si andropauza, iar simptomele includ depresie, slabiciune musculara si kilograme in plus.

Studii recente sugereaza chiar ca andropauza ar putea fi legata de obezitate si diabet. Exista si un leac, cred expertii – o terapie cu hormoni, pentru ca de fapt cauza tuturor relelor este prabusirea nivelului de testosteron.

Englezii nu cred in monogamie

Un britanic din 5 estimeaza ca monogamia nu este potrivita si o treime dintre locuitorii Marii Britanii considera ca acest tip de relatie nu este natural, potrivit unui sondaj publicat de „The Observer”. 64% dintre britanicii cu vârste de 16-24 de ani considera ca monogamia este naturala, in timp ce 73% dintre cei cu varste de peste 65 de ani considera acelasi lucru.

O cincime dintre respondenti (18%) au recunoscut ca si-au inselat actualul partener si, in cazul a 56% dintre ei, acest lucru s-a intâmplat cu un apropiat al cuplului. Pe de alta parte, 17% dintre respondenti au recunoscut ca au avut relatii sexuale la locul de munca. Studiul a fost realizat pe un esantion format din 1.044 persoane.

Foto: GULIVER

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”