Cum se excita un barbat

Ce excita barbatii? Comunicarea verbala cu partenera in timpul actului sexual: sa o auda gemand, suspinand si vorbind murdar.
  • Publicat:
Cum se excita un barbat

Daca in prima parte am vazut ca barbatii prefera femeile fara lenjerie intima, le plac senzatiile tari, motiv pentru care nu se dau in laturi de la o partida amoroasa sub cerul liber, si sunt mereu pe faza sa-si inregistreze reprezentatiile din dormitor, haide sa aflam acum ce alte picanterii ii mai dau gata!

Cum se excita barbatii: alo, sunt infierbantat!

Daca am afla intr-o buna zi cati bani au dat romanii pentru apelurile la servicii de tipul 89 89…, sigur am avea parte de o mare surpriza. Barbatii adora sexul la telefon. Si nici tu n-ar trebui sa ridici inca din spranceana. Daca sunteti la mare distanta unul de altul, este o idee excelenta. De asemenea, sexul la telefon poate condimenta viata sexuala. Nimicurile incitante pe care vi le soptiti le receptor va pot apropia si mai mult. Mult mai excitant devine sexul la telefon daca face parte din preludiu, iar partenerul de discutie mai are cativa pasi pana acasa…

Cum se excita barbatii: dirty talk

Ce mai ridica libidoul barbatilor pana la cer? Comunicarea verbala cu partenera in timpul actului sexual. Le place enorm sa te auda gemand, suspinand, dar nimic nu se compara cu dirty talk. Mor de placere cand ne vad dezlantuindu-ne verbal in pat. In afara de efectul excitant, barbatii se simt mai siguri pe ei, plini de incredere cand obtin aceasta reactie din partea ta. Atunci e sigur ca te poate scoate din minti, si asta il innebuneste si pe el.

Cum se excita barbatii: esarfa, catusele si prizonierul

E drept ca nu s-a masurat inca durata in care-si pierd barbatii mintile cand sunt legati la ochi in timpul preludiului, dar daca s-ar inventa un asemenea aparat, acul sau s-ar da imediat peste cap. Parafrazand un indemn-cliseu, va recomandam din toata inima sa incercati asa ceva acasa! Ai sa vezi ca partenerul tau n-a fost niciodata mai excitat. Leaga-l la ochi cu esarfa, prinde-i mainile de pat cu o pereche de catuse si innebuneste-l! Faptul ca tu detii controlul, iar el habar n-are ce urmeaza, il va scoate din minti in sensul cel mai bun. Si apoi sa te tii…

Cum se excita barbatii: strip for me, baby!

Iti place, nu-ti place, partenerul tau e avid dupa striptease. Daca nu ne crezi, baga capul pe usa unui club de striptease si minuneaza-te. In loc sa mearga cu baietii in oras, mai bine ofera-i tu un spectacol fierbinte acasa. Exerseaza impreuna cu Joe Cocker si, cand numarul e gata, surpinde-l! Te avertizam ca urmeaza o partida de sex cu adevarat memorabila! Exista si statistici legate de striptease, asa ca sa-ti faci o idee: 95% dintre americani se declara mari amatori!

Cum se excita barbatii: sexul oral, rasfatul suprem

Daca ar putea, barbatii ar manca sex oral pe paine. Nu, nu exageram. Chiar e placerea sublima pentru ei. Iar daca vrei sa-ti duci partenerul in al noualea cer, atunci ofera-i o partida de sex oral de neuitat: saruta-l din cap pana in picioare, revino apoi in zona genitala si rasfata-l cu sarutari fierbinti pe testicule si coapse, iar in timp ce e in extaz, nu uita sa te joci cu testiculele sale, astfel placerea e la puterea a doua.
 

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân