Asa cad barbatii. Rapusi de placere! (I)

Barbatii recunosc ca lenjeria intima are doza ei de mister si senzualitate, dar sondajele arata ca desuurile preferate de 85% dintre ei sunt cele inexistente!
  • Publicat:
Asa cad barbatii. Rapusi de placere! (I)
Innebuneste-ti iubitul (I)

Te punem pe ganduri: pe o scara de la 1 la 10, cat crezi ca iti satisfaci partenerul in dormitor? Nu ridica din umeri! Mai bine recunoaste ca mergi mai mult pe bajbaite si n-ai putea enumera lucrurile care il innebunesc de placere. Incurcate sunt caile barbatilor, dar noi iti dam o mana de ajutor. Sau cateva idei, mai bine zis, cu care ai sa-l innebunesti de placere!

Spectator in extaz: masturbeaza-te si lasa-l sa te priveasca

Ii dam de gol, dar n-avem incotro: barbatii se intreaba mai mereu daca satisfac femeile, daca nu cumva sunt doar la degetul mic al brunetului sexy care ti se arata noaptea in visele erotice, daca, Doamne pazeste, tu tanjesti dupa tehnicile ex-ului. Rareori insa isi iau inimile in dinti si marturisesc ca ar vrea sa stie cum ne place sa fim atinse. Surprinde-l cu o invitatie care-l va lasa gura-casca: spune-i ca-i dai voie sa traga cu ochiul in timp ce tu atingi culmile placerii singurica. E adevarat ca, in loc sa fie atent la lectia despre cunoasterea trupului tau, se va pierde cu firea si va deveni mai excitat ca niciodata. Nu se compara cu nimic, spun 95% dintre francezii luati la intrebari de niste impatimiti ai sondajelor.

Film interzis pudicilor. Distributie: tu si el

Nu mai e nici un secret pentru nimeni faptul ca barbatii se dau in vant dupa filmele porno. Ei bine, nu se multumesc sa ii priveasca pe altii. In topul dorintelor lor ascunse, sta la loc de cinste aceea de a inregistra partidele de sex pe care le faceti impreuna. Nu intra la idei doar pentru ca te-ai uitat prea mult la stiri, nu vor neaparat sa le posteze pe internet si nici sa mustaceasca plini de trufie cand amicii lor privesc fara grai filmul vostru de amor. Pur si simplu gasesc experienta unica, iar senzatiile pe care le experimenteaza ii innebunesc de placere.

Asistenta, profesoara, politista din vis

Doamna politist, m-am turmentat, m-am turmentat. Stiu ca e pacat… si, va implor, pedepsiti-ma in dormitor! Poate nu ti-a marturisit pana acum, dar te viseaza in fel si chip. Isi imagineaza cum interpretati diverse roluri in timpul preludiului: fie te vrea asistenta nemiloasa, chitita sa-i faca o injectie fiindca n-a fost cuminte, fie profesoara care il pedepseste ca nu si-a facut temele. Nu-ti inchipui ca s-a saturat de tine si nu-l mai stimulezi, dar stii ca rutina nu iarta pe nimeni. Interpretarea diferitelor personaje este sarea si piperul in viata voastra sexuala, iar partida ce-i urmeaza este mai hot decat crezi.

Tu: on top. El: on top of the world

Barbatilor le place la culme sa detina controlul, dar din cand in cand tanjesc sa fie dominati. Daca partenera lor sta deasupra, privelistea este mult mai excitanta decat cea in cazul banalului misionar. Te va privi pe tine traind placerea suprema, si asta ii va lua mintile. In plus, pe barbati ii innebuneste faptul ca tu esti la putere, iar ei nici nu intuiesc ce urmeaza. Crezi ca sunt vorbe in vant? Iata rezultatul unui sondaj facut de curiosii cercetatori americani: 70% dintre barbati au bifat la pozitia sexuala favorita „woman on top”.

Lenjeria intima… lipsa

Uita tot ce stiai pana acum despre gusturile barbatilor la desuuri. Nu prefera nici lenjeria neagra, nici pe cea rosie, nici macar pe cea comestibila. Nu exista culoare in curcubeu si broderie care sa le fie pe plac cand vine vorba despre lenjeria care sa-ti acopere cele mai fierbinti locuri inainte de o partida de sex. Americanii au realizat un sondaj care, dupa ce le-a starnit zambetele barbatilor, a dat rezultate relevante: recunosc ca lenjeria intima are doza ei de mister si senzualitate, si tare-i dulce tachinarea la care ii supunem cand aparem intr-un neglije, dar desuurile preferate de 85% dintre ei sunt cele… inexistente.

Desfrau in locuri publice

Partenerii nostri sunt mari amatori de „partide” in deplasare. Le place sexul pe muchie de cutit, in locuri publice sau orice alte locuri in care exista un risc urias sa fiti surprinsi. Gandul ca in orice moment cineva poate da buzna peste voi ii sperie si ii excita in acelasi timp. Dintre fanteziile preferate enumeram: sexul in casa cu parintii (cu usa neincuiata), sexul in lift, in scara blocului, in parc, in toaletele barurilor…

Citeste si: Calea catre un orgasm magnific

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum se excita un barbat
Cum se excita un barbat
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: