Alunga-i iubitului tau teama de angajament!

Te vezi de ceva vreme cu un barbat care te iubeste, indiferent daca ti-a spus-o sau nu. Ii place sa fie alaturi de tine si va simtiti foarte bine impreuna. Dar este o singura problema. Ai impresia ca relatia voastra nu evolueaza si chiar poate fi adevarat
  • Publicat:
Alunga-i iubitului tau teama de angajament!
Alunga-i iubitului tau teama de angajament!

Te vezi de ceva vreme cu un barbat care te iubeste, indiferent daca ti-a spus-o sau nu. Ii place sa fie alaturi de tine si va simtiti foarte bine impreuna. Dar este o singura problema. Ai impresia ca relatia voastra nu evolueaza si chiar poate fi adevarat.

Iata cateva sugestii pentru a face asta:

Fa-l sa se simta special, aratandu-i ca il iubesti asa cum este!
La inceputul relatiei, evita intrebarile care seamana mai mult a interogatoriu. Fereste-te de intrebarile de genul: „Cat castigi?”, „Ai facut facultate?”, „Unde?”, „Ai mai fost casatorit?”. Toate aceste intrebari arata ca esti mai mult interesata de starea sa materiala decat de el, ca persoana. Nu uita, chiar daca ar fi miliardar, trebuie sa stie ca il placi inainte ca tu sa afli acest „amanunt”.

Intreaba-l mai bine care sunt lucrurile care ii plac si ce pasiuni are. Daca iti spune ca tocmai a primit un bonus de la serviciu pentru o anumita activitate, nu-l intreba cat anume a primit. Intreaba-l cat de incantat este de acest lucru, daca se astepta sau nu. Daca te bucuri alaturi de el de aceasta reusita iti va da singur toate detaliile, cu exceptia cazului in care este o persoana foarte secretoasa. Cu siguranta nu iti place sa fii interogata. Si el simte la fel. Arata-i ca te intereseaza ceea ce simte si crede. Se va simti apreciat.

Fii naturala, fii tu insati si nu ascunde lucrurile care iti plac!
Daca barbatul pe care tocmai l-ai cunoscut iti spune ca ii place muzica rap si iti enumera cateva persoane din acest domeniu, nu te preface ca ii cunosti chiar daca tu nu ai auzit in viata ta de ei. Este permis sa spui ca nu stii nimic despre acest gen de muzica.

Daca ti-a placut intotdeauna opera, spune-o. Daca iti vine sa plangi la un film, plangi. Daca iti vine sa razi, razi. Daca tu vei fi naturala il vei incuraja si pe el sa fie la fel. Atat tu cat si el sunteti speciali, dar in moduri diferite. Nu te supune singura presiunii incepand relatia cu o minciuna.

Lasa-i spatiu!
In timp ce tu te gandesti la o noua relatie ca la ceva ce iti va schimba viata, el se gandeste numai la modul in care sa pastreze totul la fel. Tu probabil ca te gandesti la a cumpara o noua casa, a schimba locul de munca, a face un copil, vacante impreuna, etc.

El este hotarat sa isi „conserve” vechiul stil de viata si sa schimbe cat mai putin posibil. Pentru el, „la fel” inseamna „siguranta”. Daca incerci sa ii schimbi viata prea repede va crede ca urmatorul lucru care va disparea va fi masculinitatea sa. Se va simti amenintat. Fa gesturi mici prin care sa ii arati ca nu vrei sa ii acaparezi viata si sa schimbi totul. De exemplu, asigura-te ca ii va ramane timp pentru a se intalni singur cu prietenii sai.

Nu-l lasa sa faca prea multe pentru tine!
La inceputul relatiei este posibil sa se ofere sa iti repare diverse lucruri prin casa. Poate fi un lucru natural si chiar placut pentru tine pentru ca te vei simti protejata si vei avea impresia ca are grija de tine. Dar nu-l lasa sa mearga prea departe.

Nu-i lasa impresia ca trebuie sa faca prea multe pentru a se ridica la nivelul asteptarilor tale. Acelasi lucru este valabil si in cazul banilor. La inceput iti va oferi flori si mici cadouri, dar cand simti ca o limita a fost depasita in ceea ce priveste valoarea cadourilor, trebuie sa spui stop, chiar daca iti place si te simti rasfatata.

Nu incerca sa-l faci gelos pentru a-i castiga atentia!
In trecut se spunea ca jocurile care au scopul de a-ti face gelos iubitul reprezinta cheia cu ajutorul careia va fi al tau pentru totdeauna. Adevarul este tocmai opusul. Daca incerci sa il faci gelos va trai intr-o stare de tensiune permanenta si nesiguranta.

Nu ii povesti niciodata despre fostele tale relatii, chiar daca iti cere asta. Daca ai iubit un barbat in trecut si l-ai parasit, va crede ca poate il vei parasi si pe el. Nu flirta cu alti barbati chiar in fata lui, nici macar in gluma. Cu siguranta isi va pierde increderea in tine, dar si in propriile abilitati. Orice barbat, indiferent de ceea ce spune, se indoieste de atractia sa sexuala.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Cucereste-i inima in luna martie!
Cucereste-i inima in luna martie!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”