5 pozitii despre pozitiile sexuale

  • Publicat:
5 pozitii despre pozitiile sexuale
5 pozitii despre pozitiile sexuale

Intrebarile legate de pozitiile sexuale sunt cele mai auzite in cabinetele sexologilor, iar cele doua cuvinte sunt extrem de des tastate in motoarele de cautari on-line. Vrem sa stim enorm despre ele, dar indiferent de problema raspunsul este acelasi: „depinde”.

1. Ce e de fapt des pomenita Kama Sutra? Nicidecum o carte despre pornografie, cum au multi certitudinea. Este o lucrare indiana despre comportamentul sexual uman scrisa de inteleptul Vatsyayana in secolul al IV-lea. Se bazeaza in special pe aspectul spiritual al Kama (dragoste si dorinta) si explica in total 64 de pozitii si 8 feluri diferite de a face amor. Pozitiile sexuale sunt numite „arta”, iar actul in sine, „uniune divina”.

2. Cate pozitii sexualeexista? Imposibil de spus. Totul depinde de imaginatia partenerilor, de felul in care se simt ei bine. Nu exista un numar batut in cuie si poate chiar acum cand citesti aceste randuri cineva mai inventeaza o pozitie. Nenumaratele pagini de internet care le prezinta pe cele mai cele au, in medie, cam 100 in lista.

3. Care sunt cele mai bune pentru orgasmul feminin? Aici merge de minune „depinde”– le de care pomeneam. Unii dau ca sigura pozitia ea deasupra, altii penetrarea pe la spate. Este atat de relativ. Femeile nu simt toate la fel si fiecare are anumite pozitii in care innebuneste de placere si pe care le descopera in timp.

4.Dar exista anumite pozitii care inlesnesc conceptia? Nu exista studii clare care sa spuna ca pozitia asta, asta si asta ajuta partenerii sa devina parinti. Totusi, specialistii spun ca cea a misionarului este cea mai potrivita. O urmeaza penetrarea pe la spate. Iar cele in care femeia sta deasupra sau in picioare nu sunt tocmai bune, pentru ca spermatozoizii nu pot „calatori” in voie.

5. Trebuie sa existe un top al celor mai innebunitoare… Dar nu unul universal valabil. Pentru ca, din nou DEPINDE de fiecare in parte. Desigur, clasamente sunt destule si promit cel mai bun sex din viata, insa nu li se potrivesc tuturor. Singurul lucru cert este ca 70% dintre francezi vad „la vie en rose” dupa o partida in stilul misionarului. Tot aceasta e OK si pentru foarte multi americani.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”