5 lucruri pe care nu ar trebui sa le spui niciodata unui barbat

Pe taramul comunicarii barbat-femeie, exista anumite subiecte pe care cei mai multi dintre noi le recunosc ca specifice unui singur sex.
  • Publicat:
5 lucruri pe care nu ar trebui sa le spui niciodata unui barbat
5 lucruri pe care nu ar trebui sa le spui niciodata unui barbat

Pe taramul comunicarii barbat-femeie, exista anumite subiecte pe care cei mai multi dintre noi le recunosc ca specifice unui singur sex. In felul asta nimeni nu se plictiseste si nimeni nu se supara.

Dar dragostea nu este atat de simpla. De fapt, exista si alte cateva subiecte, mai putin evidente, pe care barbatii isi doresc sa le rezervi pentru nesfarsitele discutii cu prietenele tale. Daca iti place asadar cineva, incearca sa nu aduci in discutie urmatoarele lucruri:

Toate lucrurile dragute pe care animalutul tau de casa le face
Barbatii sunt de acord ca animalele de casa pot fi destul de nobile. Insa ceea ce deranjeaza este atunci cand incepi sa te strambi si sa le vorbesti ca unui bebelus. “Pisi, miti, mami te iubeste. Da, mami te iubeste”.

Alintarea animalelor de casa ii face pe barbati sa suspecteze ca partenerul tau ideal trebuie sa fie complet dependent de tine in ceea ce priveste mancarea, il imbraci in pluovere de lana colorate si poate fi castrat daca incepe sa actioneze prea ciudat.

Consideratia ta profunda pentru medicina alternativa
Imagineaza-ti urmatoarea scena: sunteti la un bar, destul de conectati unul la celalalt si apoi incepi sa ii spui despre vizita ta la “vitaminologist”, care ti-a dezvaluit ca fericirea ta se ascunde in vezica urinara.

Indiferent cat importanta ai putea sa te simti impartasindu-ti partea spirituala, tine minte: cand ii spui unui barbat despre experientele tale cu aromaterapia, reflexoterapia sau masajele cu cristale si alte pietre, s-ar putea sa fii vazuta ca o ciudata gata oricand sa se apuce si de vodoo.

Iar stiintele oculte nu sunt tocmai pe placul si pe intelesul domnilor masculi!

Cat esti de impresionata de realizarile materiale
Sigur, nu trebuie sa incerci sa convingi un barbat ca nu-ti pasa de latura financiara. Dar entuziasmandu-te brusc cand afli salariul sau noua pozitie in firma a unui barbat e ca si cum i-ai spune ca toata valoarea lui sta in portofel.

Si orice barbat stie ca intotdeauna se va gasi un altul cu buzunarele mult mai mari si mai pline decat ale lui. Iar asta nu e perspectiva care sa te puna intr-o lumina prea favorabila.

Ce frumoasa este privelistea
Cand sunt pusi in fata frumusetii naturale, barbatii prefera sa o contempleze in tacere. Femeile, din anumite motive, se simt obligate sa indruge verzi si uscate tocmai in momentul cand s-ar fi impus o clipa de liniste. Si poate chiar de intimitate!

Cu cine se intalnesc vedetele tale preferate
Brad Pitt si Jennifer Aniston se despart/se impaca, Oprah a slabit/s-a ingrasat 5 kilograme etc. Barbatilor nu le pasa. Ca regula de baza, cu exceptia cazului in care e vorba de un subiect cu tendinte pornografice, barbatii nu au nici un interes sa fie la zi cu barfele din lumea show-bizului.

Le este suficient de greu sa tina pasul cu propria relatie, astfel incat ultimul lucru pe care si-l doresc e sa tina evidenta vietii unor persoane pe care nu le vor intalni niciodata.

Tu ce crezi ca o femeie nu ar trebui sa spuna niciodata unui barbat?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”