Creveţi cu avocado

1 kg creveţi decorticaţi, jumătate de ananas crud, 2 fructe de mango, 1 papaya, frunze de salată de orice fel, 1 avocado copt.
  • Publicat:
Creveţi cu avocado

Ingrediente salată: 1 kg creveţi decorticaţi, jumătate de ananas crud, 2 fructe de mango, 1 papaya, frunze de salată de orice fel, 1 avocado copt.

Ingrediente dressing: 3 linguri de ghimbir dat pe răzătoare, 2 căţei de usturoi, 2 lămâi, 3 linguri de ulei presat la rece.

Mod de preparare:

Se amestecă îngredientele pentru dressing şi se combină apoi cu toţi creveţii decorticaţi şi fierţi. Acoperiţi cu un prosop şi lăsaţi la figider 20 de minute. Într-un bol larg, puneţi felii de ananas crud, papaya şi mango. Adăugaţi şi funzele de salată, amestecaţi bine şi apoi aduceţi creveţii de la frigider.

Totul se stropeşte din abundenţă cu suc de lămâie. Este o salată completă, cu proteină de calitate, cu uleiuri mononesaturate şi polinesatutrate (din avocado), cu substanţele active din ananas care ajută la digerarea proteinelor de origine animală. Puteţi să o consumaţi de câteva ori pe săptămână, în special vara, pentru că vă hrăneşte.

După o astfel de salată nu veţi simţi senzaţia de foame 5-6 ore, aceasta deoarece e plină de nutrienţi de calitate superioară.


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: