Nicoleta Luciu a învăţat să prepare pască raw vegan de la expertul în nutriţie, Anca Alungulesei

Nicoleta Luciu se pregăteşte intens pentru sărbătorile de Paşte!
  • Publicat:
Nicoleta Luciu a învăţat să prepare pască raw vegan de la expertul în nutriţie, Anca Alungulesei

Nicoleta Luciu se pregăteşte intens pentru sărbătorile de Paşte! Special guest star în noul episod din serialul online ”Mademoiselle Coco”, Nicoleta Luciu a învăţat de la Anca Alungulesei, expert în nutriţie şi trainer în alimentaţie raw vegan, să gătească fără foc o pască raw vegan.

Mămică a patru copii, foarte vigilentă în ceea ce priveşte alimentaţia acestora, Nicoleta Luciu a recunoscut că supraveghează cu stricteţe ca cei mici să se hrănească într-un mod cât mai sănătos. “La copii nu ai voie să faci greşeli”, spune vedeta, astfel încât experienţa de a pregăti o pască tradiţională într-o varianta sănătoasă – fără zahăr, lapte şi ouă – dar şi extrem de gustoasă a încântat-o foarte mult.

“Varianta raw vegan de pască tradiţională pentru sărbătorile Paştelui este însă un desert delicios, care nu se adresează numai copiilor, ci şi adulţilor preocupaţi să-şi îngrijească într-un mod optim sănătatea”, spune expertul în nutriţie, Anca Alungulesei.

Din făină de fulgi de ovăz, nuci şi migdale hidratate, şi îndulcit cu gem de smochine şi curmale, Nicoleta Luciu a pregătit aluatul. Anca Alungulesei a pregătit în tot acest timp crema “de brânză” obţinută din caju hidratat, turmeric, lapte de caju, fulgi de drojdie inactivă – bogaţi în vitamina B – zeamă de portocale şi lămâie şi bineînţeles, stafide.

“Am adorat acest moment!” a mărturisit Nicoleta Luciu după ce a putut admira şi degusta rezultatul final al experienţei culinare pe care a trăit-o în bucătăria raw a lui “Mademoiselle Coco”. Deşi a mărturisit chiar de la început că are emoţii să gătească alături de o “profesoară” în nutriţie sănătoasă, Nicoleta Luciu le-a depăşit rapid şi a demonstrat că poate găti fără probleme un preparat raw vegan.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”