Pandişpan cu vişine

Ingrediente: - 8 ouă - 16 linguri de zahăr - 16 linguri de faină- jumătate de ceaşcă de ulei - coajă rasă de lămâie - 2 pliculeţe zahăr vanilat - 1 pliculeţ de praf de copt
  • Publicat:
Pandişpan cu vişine

Ingrediente:

– 8 ouă
– 16 linguri de zahăr
– 16 linguri de faină
– jumătate de ceaşcă de ulei
– coajă rasă de lămâie
– 2 pliculeţe zahăr vanilat
– 1 pliculeţ de praf de copt
– esenţă vanilie
– 400-500 gr vişine

Mod de  preparare:

Separăm albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă şi se adaugă peste gălbenuşuri frecate cu zahăr, se adaugă uleiul, coajă de lămâie, zahărul vanilat, apoi făina amestecată cu praful de copt nestins.

Se toarnă compoziţia în tava pe care am pus hârtie de copt. Se pun vişinele spălate, curăţate de sâmburi şi scurse peste compoziţia de pandişpan. Se dă la cuptor aproximativ 20-25 min. Se scoate de la cuptor şi se pudrează cu zahăr.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Tartă de vară cu nectarine şi zmeură
Tartă de vară cu nectarine şi zmeură
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân