Mouse de ciocolata cu avocado – reteta raw vegan – portia hrana vie de la CSID

Tocmai pentru momentele cand pofta nebuna de ceva dulce, in speta ciocolata, te napadeste, am pregatit o reteta spectaculos de gustoasa de ciocolata din avocado. Da, ai citit bine! Avocado nu se foloseste cu succes doar in salate ci si in retetele de ciocolata raw regan.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Mouse de ciocolata cu avocado - reteta raw vegan - portia hrana vie de la CSID
Portia hrana vie de la CSID: Mouse de ciocolata cu avocado

Printre rezolutiile tale anuale se afla si: „mai putina ciocolata?” Daca da, foarte bine! Tocmai pentru momentele cand pofta nebuna de ceva dulce, in speta ciocolata, te napadeste, am pregatit o reteta spectaculos de gustoasa de ciocolata din avocado. Da, ai citit bine! Avocado nu se foloseste cu succes doar in salate, ci si in retetele de ciocolata raw regan. Iata ce ai de facut.

Pentru ca te-ai hotarat sa alegi doar ceea ce este sanatos pentru tine ori pentru ca in aceasta perioada tot mai multi musafiri iti trec pragul, unii aflati chiar la cura de slabire, ii poti uimi cu un mouse de ciocolata foarte special. In plus, vei pierde doar 5 minute pentru a-l prepara.

Ingrediente mouse de ciocolata cu avocado:

• 2 avocado copti
• 2 linguri de cacao
• 2 linguri de miere
• ¼ cana de fresh de portocale

Mod de preparare mouse de ciocolata cu avocado:

Avocado se curata de coaja si se taie cubulete. Se pune intr-un vas de sticla sau in robotul de bucatarie alaturi de miere, cacao si sucul de portocale. Se amesteaca timp de 30 de secunde cu robotul sau timp de 1 minut cu mixerul. Compozitia trebuie sa aiba textura de spuma. In functie de preferinte, se mai pot adauga miere sau cacao. Optional puteti orna mouse-ul cu putina coaja de portocala sau boabe de cacao integrala.

Portia hrana vie de la CSID: Mouse de ciocolata cu avocado


Observatii:
Portii:
aceste ingrediente sunt suficiente pentru 6 portii (cescute precum cele din imagini).
Timp de preparare: 5 minute
Un avocado copt trebuie sa fie putin moale la atingere. Daca este foarte moale ar putea fi chiar stricat. In general, in supermaketuri se gaseste crud, iar tinut la temperatura camerei se coace in 2, 3 zile. Eliminati partile cu pete ale fructului pentru ca altereaza gustul preparatelor.
Reteta este preluata de pe blogul Inei Tudoran, floridecires7.blogspot.com, unde gasiti si alte retete de dulciuri fara foc.

P.S.: Cei care l-au incercat au fost foarte placut impresionati atat de gust cat si de ingredientele folosite. Succes!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”