Piftie de porc

Piftie de porc
  • Publicat:
Piftie de porc

Ingrediente: picioare porc si partile gelatinoase de la porc, 1/2 kg de carne macra de porc, vita sau pasare, 2 capatani de usturoi, 2 lingurite de sare, apa.

Mod de preparare

Se pun la fiert partile gelatinoase cu 1 lingura de sare. Daca nu sunt fierte bine piftia nu se va lega. Peste aproximativ o ora si jumatate se adauga restul de carne si se mai lasa pe foc pana se desprinde carnea de pe oase si a scazut la jumatate apa in oala. Se lasa la racit, apoi se dezoseaza carnea.

Curatati si pisati usturoiul si il adaugati in zeama de la carne, pe care o si potriviti de sare, dupa gust. Dupa ce s-a racit zeama se trece printr-o strecuratoare in farfuriile sau castroane. Se va strecura si usturioul. Peste zeama se adauga carnea bucati. Se lasa la racit.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Guacamole á la Renée Santana
Guacamole á la Renée Santana
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: