Bulgur cu ciuperci

Aceasta reţetă a fost gătită în cadrul evenimentului de cooking caritabil organizat la Palatul Elisabeta de Electrolux şi A.S.R. Principesa Margareta, cu sprijinul a patru bloggeri.
  • Publicat:
Bulgur cu ciuperci

Ingrediente pentru 10 porţii:

1 kg bulgur
5 cepe medii
0.5 kg ciuperci brune
400 grame bulion
20 g turmeric
Sare
Ulei

 

Mod de preparare:

  • 1. Se toacă ceapa cubuleţe şi se căleşte.
  • 2. Se adaugă ciupercile şi se călesc şi ele.
  • 3. Se adaugă bulionul şi se mai căleşte 1 minut, după care se adaugă apa.
  • 4. După ce apa adaugată începe să fiarbă, se adaugă bulgurul şi turmenicul. Se mai fierbe 3 minute, după care se dă jos de pe foc şi se acoperă cratiţa cu un capac şi se lasă să se odihnească.

Aceasta reţetă a fost gătită în cadrul evenimentului de cooking caritabil organizat la Palatul Elisabeta de Electrolux şi A.S.R. Principesa Margareta, cu sprijinul a patru bloggeri. Asistaţi de A.S.R. Principesa Margareta, aceştia au pregătit mâncăruri pentru bătrânii singuri, beneficiari ai programului „Niciodată Singur”, derulat de Fundaţia Principesa Margareta a României (www.fpmr.ro).
Cei patru bloggeri participanţi au fost Ariel Constantinof (www.arielu.ro), Cătălina Zaharescu-Tiensuu (www.kissthecook.ro), Andreea Pietroşel (www.pietricel.ro) şi Cristina Tohănean (www.cookubau.ro). Pentru a participa la acest cooking, ei au luat parte la o competiţie culinară, în care şi-au demonstrat măiestria în bucătărie, pregătind o masă de sărbătoare pentru bătrânii singuri.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bruschete cu roşii, busuioc şi şuncă
Bruschete cu roşii, busuioc şi şuncă
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân