Te înşală? Felul în care face sex îl dă de gol!

Te minte? O altă femeie a apărut în viaţa lui, iar el încearcă să disimuleze ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat? Veşti proaste pentru el: felul în care face sex îl dă de gol!
  • Publicat:
Te înşală? Felul în care face sex îl dă de gol!

Te minte? O altă femeie a apărut în viaţa lui, iar el încearcă să disimuleze ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat? Veşti proaste pentru el: felul în care face sex îl dă de gol!

Nu trebuie să fim detectivi pentru a ne da seama că ceva s-a schimbat în relaţia noastră. În plus, chiar dacă se spune că bărbaţii înşală mai des, nici femeile nu sunt mai prejos, înşelându-şi şi ele partenerii atunci când vor. Însă diferenţa este că, susţin experţii, femeile ştiu să mintă mai bine decât bărbaţii, aceştia din urmă fiind mult mai uşor de descoperit.

Aşadar, care sunt semnele că un bărbat înşală?

Nu este implicat emoţional atunic când faceţi sex 

Nu mai există contact vizual, nu mai există cuvinte dulci şi nici conexiune psihică între parteneri. Sexul a devenit automat pentru că, doamnelor, în timp ce face sex cu voi, gândul îi este în altă parte. Sau la altcineva.

Ignoră surprizele sexy pe care i le pregăteşti

Nu mai este excitat de o pereche nouă de chiloţei din dantelă, nici de faptul că nu mai porţi sutien. Ba mai mult, nici nu mai observă aceste detalii. Dacă e total imun la toţi aceşti stimuli care odată îl exitau, înseamnă că ceva rău se întâmplă.

Brusc, şi-a schimbat „coafura” intimă

Dacă milita până nu demult pentru un aspect natural, iar deodată a început să se radă complet în zona genitală, ceva l-a făcut să ia această decizie. Sau cineva. Această schimbare pe parcursul relaţiei vine în urma unei decizii comune, de obicei atât femeile, cât şi bărbaţii îşi păstrează sau renunţă la părul pubian în funcţie şi de preferinţele partenerului.

Scuze şi eschivări de la datoria conjugală

Nu mai are chef şi nici libidoul de altă dată? Oboseala poate fi de vină, rutina sau anumite afecţiuni patologice. Însă dacă refuzul de a face sex vine în mod constant, fără explicaţii logice, ar trebui să vă pună pe gânduri.

Prezervative

Voi nu le folosiţi, dar i le-ai descoperit în portofel? E clar!

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
5 tabuuri legate de sex
5 tabuuri legate de sex
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”