Scorţişoara, menta şi dorinţa sexuală

Scăderea libidoului nu se tratează neapărat cu medicamente sau suplimente din farmacii, ci există unele remedii surprinzătoare şi la îndemână.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Scorţişoara, menta şi dorinţa sexuală

Scăderea libidoului nu se tratează neapărat cu medicamente sau suplimente din farmacii, ci există unele remedii surprinzătoare şi la îndemână. Săpunul sau şamponul cu aromă de mentă sporesc gradul de stimulare, dar şi plăcerea şi intensitatea actului sexual.

Trebuie însă alese produsele naturale, cu extract de mentă, cele ce conţin doar parfum şi chimicale neavând acest efect.

Scorţişoara – s-a demonstrat că acest condiment sporeşte libidoul în timp, iar la femei reduce riscul de infecţii urinare.

Seminţele de dovleac – au un conţinut ridicat de zinc, ce sporeşte fertilitatea, dar şi libidoul. De aceea şi stridiile, bogate în acest mineral, sunt considerate afrodisiace.
 


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”